Meniu
COSUL TAU

Mega reduceri

Pentru produsele care se află în campanii de reducere cu discounturi mai mari de 50%, Editura Stylished își rezervă dreptul de a limita numărul de exemplare din același titlu din aceeași comandă.

Aș putea să te urăsc în toate modurile posibile, și în toate limbile pământului mi-aș dori să-ți spun că tot ce simt pentru tine mă „distruge”. Aș da foc sentimentelor, se poate? Le-aș spulbera și aș ucide tot ce ai lăsat viu în corpul meu. Scâncește pielea, iar tâmplele mi-au amorțit. Sunt o nebună..
5,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:5,99 Lei
Autor: George Lazăr
Schimbările climei și măsurile fără precedent ale americanilor, care au eliminat cu forța sursele de poluare, divid lumea. America, devenită ecologică, își păstrează bunăstarea în izolare față de restul lumii, dar președintele ei are neapărat nevoie de un război ca să rămână la putere. Autarhia ..
4,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:4,99 Lei
Autor: Dan Truzzia
Dragoste pe vremea izolării este o altfel de carte. O altfel de poveste. O poveste pe care tu, dragă cititorule, o vei reconstitui singur pe parcursul lecturii celor 50 de scrisori. Sunt 50 de zile de izolare și tot atât de multe scrisori. Câte una pe zi, trimisă persoanei dragi care este undeva dep..
9,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:9,99 Lei
Pachetul „Noapte de mai” este format din patru romane de dragoste semnate Daniela Cavași.1. Volumul 1,  Sărutul Penelopei2. Volumul 2, Dragostea lui Giacomo3. Volumul 3, Iubitul Penelopei4. Volumul 4, Pasiunea lui Giacomo..
49,99 Lei 188,00 Lei
Fără TVA:49,99 Lei
Şhhhh! Nu spune nimănui ce faci după ce închizi cartea…Nu alegem când şi de cine ne îndrăgostim, iar când o facem, iubim cu mâinile, cu ochii, cu atingerile. Iubim animalic, sau tandru, rapid, sau pe nemâncate, iubim gât, gânduri, picioare, trăiri, sâni, vise.Prin „Amantele Trecutului” Alexandra Ghe..
24,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:24,99 Lei
Imaginează-ți că aceste cuvinte sunt ca o fantezie.Una satisfăcută, normal!Iar când citești cartea  pe care eu ți-am scris-o să-ți imaginezi că tu ești unul dintre personaje. Să știi că toate scenele sunt construite pentru tine, am făcut dragoste cu gândurile tale, iar apoi am dactilograf..
14,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:14,99 Lei
Nesfârșite metamorfoze ale iubirii           Câte feluri are dragostea?, ne putem întreba, pe bună dreptate, atunci când ne desfătăm citind poezie erotică. De zeci de ori mai multe decât numărul femeilor din toate timpurile, pentru că fiecare..
4,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:4,99 Lei
După succesul primelor două cărți bestseller, „Iubind-o pe Ea” și „Rai și Iad în Iubire”, două titluri care s-au vândut la nivel național în peste 100.000 de exemplare, Alexandru Chermeleu lansează primul roman în două volume, „Desculță Printre Pietre Reci”. O poveste fascinantă în care suferin..
4,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:4,99 Lei
Sylvain Orsini are tot ceea ce își poate dori un bărbat de vârsta lui. Provine dintr-o familie înstărită, a urmat una dintre cele mai prestigioase facultăți din Italia, iar acum s-a întors acasă, în faimosul New York, astfel încât să pună în practică tot ceea ce a învățat. O fire extrem de calculată..
9,99 Lei 39,00 Lei
Fără TVA:9,99 Lei
Din lucruri simple gram de fericire Sunt îndemnuri și sfaturi care îmi zboară prin minte, sunt gânduri pline de amintiri și învățăminte. Am învățat că alergătura după bani și lipsa de idealuri, macină caractere, distrug și îndepărtează oamenii pe care îi iubești și că întotdeauna marile bucur..
4,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:4,99 Lei
Iubita mea, hai să fim liberi! (sexual) - Bogdan Petre Iubita mea, hai să fim liberi! (sexual) - Bogdan Petre
Inspirat din realitate 18+ Matur -57 %
Autor: Bogdan Petre
Scrisă sub forma unei lungi scrisori a lui către ea, Iubita mea, hai să fim liberi! (sexual), reprezintă momentul în care bărbatul matur modern alege să nu-și (mai) înșele partenera, ci s-o facă să înțeleagă că cel mai bine pentru amândoi este să meargă înainte împreună, sinceri unul cu celălalt. O ..
19,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:19,99 Lei
Autor: Zia Tyvis
Orice om are nevoie de o Speranță în viața sa. Tu ai găsit-o? Implicată într-o relație toxică, Miruna încearcă să renunțe la vechiul „viciu", dar tot ceea ce reușește să facă este să-l înfurie pe iubitul său. O fire foarte posesivă, acesta va face tot ce-i stă în putință pentru a recupera S..
9,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:9,99 Lei
Pachet de suflet (5 romane)
OFERTĂ LIMITATĂ -83 %
Autor: Pachete promo
Pachetul este format din cinci romane de dragoste și este acum disponibil la un preț promoțional...
39,99 Lei 235,00 Lei
Fără TVA:39,99 Lei
Olivia Rue nu-și mai găsea deloc fericirea în orașul natal. Mica ei lume se spărsese în sute de cioburi, exact ca un pahar de cristal izbit de podea. Nimeni nu o mai angaja în Crail din cauza trecutului ei tumultuos și toată lumea o privea cu ură, așa că și-a strâns inima în dinți și a luat decizia ..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: Hanna Lee
Recenzie BOOKNATIONCând am primit seria Billionaires de Hanna Lee, nu știam la ce să mă aștept. Genul romance nu a mai fost între preferințele mele literare din anii adolescenței,  erotic cu atât mai puțin, însă citindu-le am descoperit niște povești drăguțe, ..
24,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:24,99 Lei
Autor: Hanna Lee
Când trecutul nu mai contează, prezentul te omoară, iar viitorul nu e scris încă.„— [...] Eu vreau altceva."  — M-ai făcut cu adevărat curios. Spune-mi. [...]  — Caut un bărbat care să mă facă să am măcar un orgasm.”Colin este unul dintre cei mai buni asasini plătiți, iar noua lui țintă es..
24,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:24,99 Lei
Autor: Hanna Lee
Prima iubire nu se uită niciodată. Al treilea volum „Billionaires” o aduce în prim–plan pe Amber, cea care a plecat de jos, în timp, devenind proprietara unui laț de restaurante foarte renumite. Pentru a-și proteja fiica de scandalul urât în care fostul ei soț este implicat, Amber decide s..
24,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:24,99 Lei
Autor: Hanna Lee
Iubirea apare când nici nu te aștepți.Cea de-al patrulea volum prezintă povestea lui Cate, o femeie puternică, bogată și sexy, dar cu o latură perversă și, câteodată, prea aventuroasă. Nu crede în dragose, decât în sex. Urăște publicitatea și foarte puține persoane știu adevărata ei identitate.Dar, ..
24,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:24,99 Lei
Autor: Hanna Lee
Când fugi mai tare, atunci te prinde dragostea.Romanul cu numărul cinci este despre romantica Tara, frumoasa actriță care mereu a visat că își va găsi alesul inimii, mai ales acum, când cele patru prietene ale ei, surorile de sufet, sunt alături de câte un bărbat minunat.Dar dragostea mai are de așt..
24,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:24,99 Lei
Autor: Hanna Lee
Cartea bonus a poveștilor Billionaires îl prezintă încă din primul capitol pe Ducele Santiago Juan de Calabria și latura ascunsă a acestuia. Preferințele lui de a domina, jocurile, elementele BDSM preferate de acest bărbat puternic și arogant, reprezintă doar distracții, însă nimic nu este la fel de..
24,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:24,99 Lei
Cain, Volumul 3, Pecetea - Anastasiya Sashenka Cain, Volumul 3, Pecetea - Anastasiya Sashenka
Conținut explicit atenție! -20 %
Aruncă o privire în beznă trecutului unii bărbat brutal, care nu încetează să șocheze prin acțiunile sale oripilante.Condus de furie, dominat de ură, sărutat de ispita răului, Cain Riverside pare că nu a fost niciodată un om bun.Ce l-a determinat să devină un monstru?Dacă prezentul l-a pictat într-u..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Adevărul este singurul care nu se schimbă niciodată, iar Samantha știe cel mai bine acest fapt. Îngenuncheată cu mulți ani în urmă de propriile alegeri, de sentimente și de oamenii în care a crezut, acesteia îi este imposibil să își revină și să poată duce o viață normală. Din cauza întunericul..
14,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:14,99 Lei
O poveste de dragoste interzisă și judecată de societate.Chloe Lewis e elevă în ultimul an de liceu, cu un potențial uriaș de a reuși să ajungă la una dintre cele mai bune universități din țară, dar care ar face orice să se poată încadra în peisaj, ținând cont că primii ani la Academia Milton au fos..
24,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:24,99 Lei
„Fă din viața ta o artă! - Arta de a fi bine” este o carte unde vei găsi modalități de a-ți accesa nivelul  de conștiință, de a atrage și a menține starea de bine. Starea de bine reprezintă elementul cheie care stă la baza evoluției și dezvoltării personale, la baza evoluției umane din toa..
19,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:19,99 Lei
KJ Collins face tot posibilul să se întoarcă în J.R.S. Maui, deși se presupune că e o persoană liberă. De îndată ce ajunge din nou în incinta instituției, după o lună și jumătate, toate planurile ei de a încheia socotelile cu cei care au chinuit-o psihic, se dau instantaneu peste cap. Află că lucrur..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Drake Monroe e torturat de fantasmele trecutului. Deși încearcă să le dea uitării, internându-se de bună voie în Sanatoriul Kula, acestea devin din ce în ce mai greu de îndurat și controlat. Copleșit de vinovăție și de sentimentele pe care nu a reușit niciodată să și le reprime, Holly Alrick e tot m..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: John DaSelva
Secțiunea Art Crime Team a FBI, în colaborare cu CIA, pregătește o descindere pe un iaht, la o licitație ilegală, pentru a captura o cantiate impresionantă de bijuterii furate.În același timp, doi hoți se pregătesc să fure, din același loc, celebrul diamant Beau Sancy și un pumnal cu diamante aparți..
14,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:14,99 Lei
Pachetul Bolnavi amândoi conține cele două romane semnate Florentina Pandelea:1. Volumul 1 - Amnezic2. Volumul 2 - 24:00..
24,99 Lei 94,00 Lei
Fără TVA:24,99 Lei
Autor: Mara Eremia
Pachetul „Mara Eremia” este format din șapte romane semnate Mara Eremia:Întunecat, Vol. 1Întunecat, Vol. 2Pierdut în sentimente, Vol. 1Pierdut în sentimente, Vol. 2Dezlănțuirea deșertului, Vol. 1Dezlănțuirea deșertului, Vol. 2Căsătoriți de Crăciun..
99,99 Lei 329,00 Lei
Fără TVA:99,99 Lei
Pachetul Secrete dezlănțuite conține cele 3 titluri ale seriei cu același nume, semnate Andrada Rezmuveș:Secrete dezlănțuite, Cartea 1, Un final fericit? - Andrada Rezmuveș (Restilizat 2022)Secrete dezlănțuite, Cartea a 2-a, Întotdeauna el - Andrada Rezmuveș (Restilizat 2022)Secrete d..
44,99 Lei 117,00 Lei
Fără TVA:44,99 Lei
Afişare 1 - 30 din 173 (6 pagini)