Meniu
COSUL TAU

Ivo Dima

Autor: Ivo Dima
Dragostea e frumoasă atunci când îi cunoaștem doar o parte, dar ce se întâmplă când o întoarcem? Când o răsturnăm și ajungem să ne dăm seama că suntem singuri în oglinda iubirii? Ce se întâmplă când nu este vorba de acel NOI, ci doar de acel TU, lipsit de pofta de viață şi de drag..
34,99 Lei 141,00 Lei
Fără TVA:34,99 Lei
Autor: Ivo Dima
Olivia Ashford are tot ce își poate dori o fată, mai puțin atenția tatălui ei. Furia și durerea o împing să facă lucruri nebunești, de la sfidarea până la a avea sentimente interzise față de bărbatul care trebuie să o protejeze. Braden Wright a trecut prin iad pierzându-și inima sau cel puțin a..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: Ivo Dima
Savannah și-a pierdut ambii părinți și a rămas cu doi frați enervanți și de care vrea să scape. A intrat la facultatea pe care și-a dorit-o, însă nu a crezut niciodată că o să cadă și în capcana lui Jaxon King. El profită de prima ei petrecere și o șantajează ca să fie împreună. Jaxon se simte forța..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: Ivo Dima
Eva Gray a crezut că viața ei e perfectă. Până când mama ei și-a părăsit familia fără nicio explicație si a lăsat o ură imensă în inima Evei. Ea s-a schimbat radical: dintr-o tânără sfioasă și inocentă, într-o femeie fără frică și care își asumă riscuri imense. Eva crede că nimeni și nimic nu o va m..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: Ivo Dima
Robin King și-a pus inima pe tava cardiologului Caleb King, care se întâmplă să fie și soțul ei. Dar de-a lungul căsniciei, Robin e dezamăgită de răceala care se instalează între ea și bărbatul pe care îl iubește, și încearcă să își salveze mariajul cu fiecare bătaie a inimii sale. Prinsă între un t..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: Ivo Dima
Ivy Scott a părăsit orașul în urmă cu șase ani, lăsând în urma ei un mare semn de întrebare și o familie uimită. Stabilită la Londra, în fruntea unei afaceri imense, crede că nimeni și nimic nu o mai poate răni. Asta până când un accident tragic o face să se întoarcă și să înfrunte toate problemele ..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: Ivo Dima
Cu mii de aprecieri în online, fiind cea mai vizualizată carte, Iubiri de neuitat creează dependența de care nu vei mai putea scăpa. Una dintre cele mai delicioase povești de dragoste, unde eroticul iese triumfător la atac, iar emoțiile sunt ecoul sufletului.„— Liv, nu vreau să îți faci speranțe în ..
129,25 Lei 235,00 Lei
Fără TVA:129,25 Lei
Autor: Ivo Dima
Lydia Donovan a cunoscut suferința sub toate formele posibile, însă are o determinare și o voință de a lupta în continuare cu ceea ce îi este menit să o rănească. Cu părinți care au neglijat-o și i-au oferit cele mai dureroase tratamente lipsind-o de afecțiunea lor, acesteia nu i-a rămas decât ..
14,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:14,99 Lei
Autor: Ivo Dima
Jackie Deverell a fost mereu considerată fetița lui tati, cea răsfățată și privilegiată. Toată viața ei a încercat să șteargă această etichetă și să-și câștige locul în inimile oamenilor cu personalitatea sa. Dar singura persoană pe care vrea să o cucerească cu adevărat, nu îi oferă nicio șansă, pun..
14,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:14,99 Lei
Autor: Ivo Dima
Încă de la prima întâlnire, Jackson Deverell a încercat să își ascundă sentimentele pentru ea și mereu a eșuat, reușind să se facă de râs. Certurile și tachinările constante îl aduc în punctul în care nu mai poate să nege ceea ce simte pentru frumoasa doctoriță cu origini germane, dar când e pregăti..
14,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:14,99 Lei
Autor: Pachete promo
Pachetul este format din opt romane de dragoste 18+ semnate Ivo Dima:Volumul 1 - Rivalul perfectVolumul 2 - Suflete rivaleVolumul 3 - Inimi rivaleIubiri de neuitat, Vol. 1, Jocul iubirii - Ivo DimaIubiri de neuitat, Vol. 2, Șantajul iubirii - Ivo DimaIubiri de neuitat, Vol. 3, Ritmul iubirii - Ivo D..
168,99 Lei 376,00 Lei
Fără TVA:168,99 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)