Termeni și condiții

Vă rugăm citiți cu atenție următorii termeni și condiții

Stylishedbooks.ro este proprietatea SC EDITURA STYLISHED SRL cu sediul social în Timișoara, Calea Martirilor 1989, nr. 51/27.

Date de identificare fiscală: J35/3344/2016, CUI RO36836318, e-mail: office@stylishedbooks.ro.

Conţinutul site-ului www.stylishedbooks.ro, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice şi alte elemente similare), este proprietatea SC EDITURA STYLISHED SRL şi, după caz, a altor persoane. Folosirea conţinutului fără acordul SC EDITURA STYLISHED SRL sau al proprietarilor de drept este interzisă şi se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Înainte de utilizarea acestui site trebuie să fiți de acord cu termenii și condițiile de utilizare expuse mai jos. Continuarea utilizării site-ului presupune că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos.


Responsabilități

Informațiile publicate pe www.stylishedbooks.ro vă sunt puse la dispoziție cu bună credință, din surse pe care noi le considerăm de încredere. Nu garantăm că informațiile sunt exacte sau complete. SC EDITURA STYLISHED SRL şi furnizorii sau partenerii săi nu pot fi traşi la răspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării site-ului şi a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilităţii utilizării acestora. Nu garantăm că funcţionarea site-ului va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, că utilizarea site-lui este lipsită de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor), că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi la zi (inclusiv disponibilitatea cărţilor şi altor produse prezentate în site).Utilizarea site-ului

În timpul utilizării site-ului şi a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, vă angajaţi să respectaţi legile în vigoare şi să nu desfăşuraţi activităţi de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcţionare a site-ului sau securitatea informaţiilor. Vă angajaţi să nu modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, afişaţi, publicaţi, reproduceţi, creaţi, produse derivate sau să vindeţi orice fel de informaţii sau servicii obţinute prin intermediul site-ului. Vă angajaţi să suportaţi orice costuri adiţionale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice şi de servicii internet – sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizată a contului utilizat pentru tranzacţii sau achiziţii prin intremediul acestui site.


Modificări

SC EDITURA STYLISHED SRL îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile de faţă, fără notificare prealabilă. Modificările vor fi afişate pe această pagină şi vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului după efectuarea oricăror modificări înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.


Reclamații

SC EDITURA STYLISHED SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site, acestea fiind simulări grafice care reproduc realitatea în proporție de 99%. Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ. Produsele care prezintă defecte vor fi schimbate în măsura stocului disponibil, pe cheltuiala editurii. Orice reclamație privind starea produselor livrate clienților va fi adusă la cunoștința noastră în maximum 24 de ore de la primirea acestora conform datelor de livrare din platformele firmelor de curierat partenere, telefonic sau prin e-mail la comenzi@stylishedbooks.ro, urmând sa fie soluționată.


Livrarea produselor comandate

Pentru produsele aflate în stoc, livrarea pe teritoriul României se va face prin Urgent Cargus.  Între înregistrarea comenzii și preluarea acesteia de către curier există un interval de maxim de 24 de ore de luni până vineri. Comenzile plasate în zilele de vineri după orele 16:00, până la finalul weekend-ului vor fi predate curierului în ziua de luni. Orice întârziere suplimentară datorată editurii va fi comunicată clientului. Factura fiecărei comenzi este trimisă pe mail clientului odată cu numărul de AWB aferent coletului. La comenzile mai mari de 200 Ron Editura Stylished își rezervă dreptul de a confirma comanda telefonic și de a încasa comanda exclusiv online, cu cardul sau virament bancar.

Contravaloarea unui colet achitat online care a fost expediat de către editură, cu respectarea datelor introduse în comandă de către client, nefiind ridicat de către destinatar, poate fi rambursată clientului după reținerea valorii de tur-retur a coletului în valoare de 24 de lei sau clientul poate plasa o altă comandă cu plata online, iar ambele colete vor fi trimise în aceeași expediție. Într-o asemene situație este obligatorie contactarea pe mail la adresa comenzi@stylishedbooks.ro, iar SC EDITURA STYLISHED SRL va face dovada stadiului coletului neridicat de către destinatar. Pentru achitarea contravalorii produselor venite retur (mai puțin taxa de tur-retur 24 lei) clientul va oferi un cont IBAN în RON al unei bănci de pe teritoriul României. După efectuarea plății, SC EDITURA STYLISHED SRL va trimite pe mail clientului factura storno aferentă transferului bancar. 

Pentru livrările internaționale costul transportului este calculat automat în pagina de FINALIZARE COMANDĂ. Coletele cu destinații internaționale care nu sunt ridicate de către destinatari, se întorc la expeditor în termen de 45-60 de zile, moment în care acesta va notifica clientul pe mail pentru soluționarea situației. În acest caz, clientul poate solicita retrimiterea coletului la o altă adresă, iar expeditorul îi va emite o factură pentru plata online a costului de transport aferent noii livrări. Totodată, clientul poate solicita rambursare sumei achitate inițial, mai puțin costul transportului pe care expeditorul la achitat la expedierea coletului. Retururi

În conformitate cu OUG nr 34/2014, cumpărătorii stylishedbooks.ro au dreptul să returneze bunurile achiziționate în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv. În acest caz cumpărătorul va trimite prin curier rapid bunurile. Plata returului se va face prin ordin de plată în contul clientului, cu condiția verificării pachetului la destinație. Toate costurile de retur vor fi suportate de cumpărător. În cazul în care cumpărătorul dorește returnarea unui produs care a beneficiat de livrare gratuită/inclusă în preț la data achiziționării, vânzătorul va reține suma de 12 lei din valoarea  achitată prin card bancar direct în site sau ramburs la curier în momentul ridicării coletului.

În cazul în care destinatarului i s-a livrat un colet în care sunt constatate diferențe față de comanda plasată , dintr-o eroare a expeditorului, acesta va trimite un email pe adresa comenzi@stylishedbooks.ro în care va preciza numărul de comandă și va atașa o poză cu AWB-ul de pe coletul primit și va specifica minusurile sau defectele constatate. După confirmarea erorii de către editură, aceasta va trimite un alt colet cu valoarea ramburs zero care va conține produsul comandat inițial, urmând ca returul clientul șă conțină produsul primit anterior.
Perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a bunurilor comandate sau a ultimului bun dintr-o comandă – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat.
În acest cazul în care Clientul/Cumpărătorul solicită returnarea produsului/produselor, Vânzătorul va returna exact suma ce a fost efectiv achitată de client la data achiziționării, mai putin prețul transportului (12 lei tur și 12 lei retur) dat fiind faptul că în site-ul stylishedbooks.ro dinamica prețului produselor este influențată de politicile de reduceri, oferte, promoții și discounturi.


Condiții generale de retur
Atât persoanele fizice cât și cele juridice pot returna produse achiziționate de pe stylishedbooks.ro.
Poate fi returnat orice produs achiziționat de pe stylishedbooks.ro ce conține defect de tipografie sau deteriorate în urma transportului prin firmele de curierat partenere în termen de 14 de zile de la data livrării.
Toate produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite. Nu acceptăm produsele care au fost deteriorate de către cumpărător după achiziție: urme de uzură sau folosire, zgărieturi, îndoituri, teșituri, lovituri; de asemenea, nu sunt acceptate produsele care nu sunt însoțite de ambalajul original (punga sau cutia în care au fost livrate și awb original emis de editură), dovada plății (chitanță curier sau extras de bancă). Dacă produsele livrate au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea din urmă.