Meniu
COSUL TAU

Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție următorii termeni și condiții

 

Înțelegerea termenilor folosiți:

1. Cracking și Hacking: Activități care vizează compromiterea integrității unui sistem sau a unei rețele informatice. „Cracking” se referă de obicei la spargerea codurilor de acces sau a software-ului pentru a elimina protecțiile, în timp ce „hacking” este termenul general folosit pentru a descrie orice încercare de a accesa sau de a compromite un sistem informatic fără autorizație.

2. AWB (Air Waybill): Document furnizat de o companie de transport, care servește drept dovadă a contractului de transport și, în același timp, ca chitanță pentru bunuri.

3. Legislația românească, articolul 244 din Legea 286/2009: Se referă la dispozițiile legale ale României care tratează înșelăciunea ca o infracțiune. Acest articol, în mod specific, stabilește pedepsele și sancțiunile pentru cei care comit acte de înșelăciune.

4. Proceduri de Verificare: Procesele sau metodele stabilite de o organizație pentru a se asigura că activitățile sunt efectuate conform standardelor și cerințelor.

5. Sancțiuni: Penalități sau pedepse impuse pentru nerespectarea legilor, regulilor sau politicilor.

6. Transparență: Principiul sau calitatea de a fi deschis, onest și direct în toate afacerile și comunicările.

7. Integritate: Aderența strictă la un cod moral sau etic. În acest context, se referă la onestitatea și corectitudinea în toate interacțiunile și tranzacțiile.

8. Termeni și Condiții: Setul de reguli și directive pe care utilizatorii unui serviciu sau produs trebuie să le urmeze și să le accepte pentru a utiliza respectivul serviciu sau produs.

 

I. Introducere

Accesați și utilizați site-ul stylishedbooks.ro sub rezerva acceptării termenilor și condițiilor prezentate în continuare. Site-ul este deținut și administrat de SC NOVELA ONLINE SRL, a cărei adresă oficială este situată în Timișoara, Str. Petre Cermena, nr. 51/27. Oricine dorește să utilizeze serviciile oferite de acest site este obligat să se conformeze acestor termeni și condiții.

Date de identificare fiscală: J35/1349/2017, CUI 37420569

 

II. Responsabilități

Datele și informațiile oferite pe stylishedbooks.ro sunt furnizate în baza unei bune credințe, provenind din surse evaluate ca fiind de încredere de către SC NOVELA ONLINE SRL. Cu toate acestea, nu putem certifica completitudinea sau acuratețea absolută a acestor informații.

SC NOVELA ONLINE SRL, împreună cu colaboratorii, furnizorii sau partenerii săi, nu poate fi trasă la răspundere juridică pentru eventuale prejudicii de orice natură care ar putea rezulta în urma utilizării sau imposibilității de a utiliza site-ul și serviciile sale asociate.

Deși ne străduim să asigurăm un mediu online stabil și sigur, nu putem garanta că funcționalitatea site-ului va fi continuă sau fără întreruperi tehnice, nici că platforma este complet izolată de potențiale amenințări externe (cum ar fi viruși informatici sau tentative de atacuri cibernetice).

Utilizatorii sunt informați că pot exista riscuri asociate cu navigarea pe internet, incluzând, dar fără a se limita la, riscul de compromitere a securității datelor. SC NOVELA ONLINE SRL își asumă responsabilitatea de a implementa măsuri de securitate adecvate, dar nu poate garanta securitatea absolută a informațiilor.

În timp ce ne străduim să menținem informațiile de pe site actualizate, inclusiv referitor la disponibilitatea cărților și a altor produse prezentate, nu putem asigura că aceste date sunt întotdeauna actualizate în timp real sau fără erori.

 

III. Drepturi de proprietate

Site-ul stylishedbooks.ro și toate informațiile conținute sunt protejate prin legea drepturilor de autor și sunt proprietatea exclusivă a SC NOVELA ONLINE SRL. Orice încercare de a copia, distribui sau transmite conținutul site-ului fără permisiunea explicită a SC NOVELA ONLINE SRL este strict interzisă și va fi tratată în conformitate cu legile în vigoare.IV. Angajamentele utilizatorului

Utilizatorii sunt obligați să respecte toate legile aplicabile în timpul accesării și utilizării site-ului. Activitățile ilegale, inclusiv, dar fără a se limita la, hacking, cracking și alte forme de atacuri asupra integrității site-ului, sunt strict interzise. Utilizatorii sunt de asemenea responsabili pentru toate costurile care pot apărea ca urmare a utilizării site-ului.V. Modificări la termenii de utilizare

Pentru a se asigura că termenii și condițiile rămân relevante și actualizate, SC NOVELA ONLINE SRL își rezervă dreptul de a aduce modificări acestora în orice moment. Utilizatorii sunt responsabili să verifice acești termeni periodic pentru orice actualizări.VI. Descrierea produselor

Fiecare produs listat pe site-ul nostru este prezentat cu maximă atenție și precizie. Cu toate acestea, imaginile produselor au scop informativ și pot exista mici variații între produsul real și imaginea sa de pe site. Orice reclamație referitoare la starea produsului sau la discrepanțe dintre produs și descrierea sa de pe site trebuie adusă la cunoștința editurii în cel mult 24 de ore de la primire.VII. Livrarea produselor comandate

În ceea ce privește produsele aflate în stoc, expediția în cadrul teritoriului României este executată prin intermediul companiei de curierat Urgent Cargus. Subsecvent înregistrării comenzii, intervalul pentru preluarea acesteia de către curier nu va depăși 24 de ore lucrătoare. Orice comandă înregistrată după ora 14:00 în zilele de vineri și până la încheierea weekendului, va fi gestionată și predată spre expediere curierului în ziua lucrătoare imediat următoare, respectiv luni. Eventualele întârzieri care se datorează SC NOVELA ONLINE SRL vor fi comunicate explicit către client. Fiecare comandă este însoțită de o factură transmisă electronic către client concomitent cu confirmarea expedierii coletului. Pentru comenzi cu o valoare totală care excede suma de 200 Ron, SC NOVELA ONLINE SRL își rezervă dreptul de a valida comanda telefonic și de a proceda la tranzacționarea sumei exclusiv prin mijloace electronice, fie prin card bancar, fie prin operațiuni bancare directe.

Mecanismele de înregistrare, procesare și facturare a comenzilor sunt complet automatizate, iar suportul telefonic sau cel pe mail fiind suspendate. Orice reclamație cu privire la o comandă se poate trimite numai pe mailul reclamatii@stylishedbooks.ro, termenul de răspuns fiind între 24-72 de ore.

Procesul de coletare a produselor comandate se efectuează prin scanarea fiecărui articol, eliminând astfel orice posibilitate de eroare. O comandă nu este considerată complet procesată și pregătită pentru expediere dacă produsele nu sunt verificate și validate de sistemul de scanare al coletăriei. Orice contestație provenită din partea clienților referitoare la conținutul livrat este admisibilă doar în situația furnizării unei fotografii cu vizualizarea explicită a etichetei AWB, a ambalajului și a produselor primite. De asemenea, va trebui să cântăriți coletul primit pentru a confrunta greutatea declarată de dvs. cu cea de la firma de curierat care vi l-a livrat. Confirmarea unei erori în coletare sau a deteriorării produselor va determina expedierea unui nou colet, cu valoarea ramburs zero, ce va include articolele lipsă sau afectate.

Pentru coletele achitate online și expediate de către SC NOVELA ONLINE SRL, care, deși respectă integral datele furnizate de client, nu sunt ridicate de destinatar, există două alternative: fie se rambursează contravaloarea coletului (deducând suma de 30 de lei reprezentând costurile de transport tur-retur sau denumite și „taxe de procesare”), fie clientul poate iniția o nouă comandă cu plată online, iar coletele vor fi expediate simultan. În astfel de circumstanțe, este imperativă contactarea SC NOVELA ONLINE SRL prin email. Pentru rambursarea contravalorii produselor returnate (exclusiv taxei de transport tur-retur în sumă de 30 lei fără TVA), clientul va furniza un cont IBAN în RON deschis la o bancă din România. Ulterior finalizării tranzacției, SC NOVELA ONLINE SRL va transmite electronic clientului factura storno corespunzătoare transferului efectuat. Novela Online va reține din contravaloare achitată de client cumulul taxelor de procesare și livrare ale comenzilor plasate anterior și neridicate de către client.

Novela Online își rezervă dreptul de a amâna sau anula comenzile cu plata ramburs dacă valoarea totală a produselor din coș nu depășește 50 de RON. Comenzile achitate cu cardul au prioritate, fiind procesate și coletate înainte de cele cu plata ramburs.

Totodată, Novela Online își rezervă dreptul de a limita numărul de produse identice aflate în aceeași comandă dacă respectivele produse se află în promoții cu discounturi mai mari de 50%. În acest caz, la momentul procesării comenzii în vederea finalizării și expedierii, cantitatea maximă va fi modificată la 1 bucată.

  

VIII. Condiții generale de retur

 

Eligibilitate pentru retur: Toate persoanele fizice au dreptul de a returna produsele comandate de pe stylishedbooks.ro.

Perioada de retur: Intenția de returnare trebuie transmisă pe mailul reclamatii@stylishedbooks.ro în termen de 14 zile de la data de livrare.Produsele returnate trebuie:

  • ·       Să fie în starea inițială, fără deteriorări ulterioare efectuate de cumpărător (uzură, zgârieturi, deformări etc.);
  • ·       Să fie expediate la adresa Str. Petre Cermena, nr. 1, Timișoara, Județ Timiș, cu mențiunea „deschidere colet” sau „verificare colet” și să fie însoțite de ambalajul original, AWB-ul emis de editură și dovada plății;
  • ·       Dacă produsele au venit cu cadouri, acestea trebuie returnate împreună.

Drepturi conform Legislației: În baza OUG nr. 34/2014, clienții au dreptul de a returna produsele în termen de 14 zile, fără a invoca un motiv.

Metoda de rambursare: După primirea și verificarea produselor, suma va fi returnată prin transfer bancar într-un cont deschis la o bancă din România. Taxa de procesare și livrare a coletului în valoare de 30 de lei fără TVA va fi dedusă din suma rambursată.

Valoarea de returnat: Valoarea rambursată va reflecta suma efectiv plătită la data achiziționării, minus taxele de procesare.

Conturi pentru rambursare: Suma va fi transferată numai în conturi deschise la bănci din România.

 

IX. Respectarea integrității și legii

Înșelăciunea și orice alte activități frauduloase sunt tratate cu seriozitate maximă de către SC NOVELA ONLINE SRL. Orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Ne bazăm pe integritatea și corectitudinea clienților noștri și ne așteptăm ca aceste valori să fie reciproc respectate.X. Sancțiuni în caz de Fraudă

În conformitate cu legile române, în special articolul 244 din Legea 286/2009, înșelăciunea este considerată o infracțiune gravă. Inducerea în eroare cu intenția de a obține beneficii materiale sau profita de pe urma unei acțiuni frauduloase poate atrage după sine sancțiuni severe. SC NOVELA ONLINE SRL promovează integritatea și corectitudinea în toate tranzacțiile sale și așteaptă același nivel de onestitate din partea clienților săi. Orice încercare de fraudă va fi tratată cu seriozitate, iar toate cazurile suspecte vor fi raportate imediat autorităților competente.XI. Valori și Etică
Novela Online SRL este mândră de angajamentul său față de transparență, etică și integritate. Fiecare interacțiune cu clienții noștri este bazată pe respect și încredere reciprocă. Încurajăm comunicarea deschisă și așteptăm ca toți clienții noștri să se apropie de noi cu aceleași valori și bune intenții. Tentativele de înșelăciune nu numai că vor fi raportate, dar vor fi și contrare spiritului comunității pe care ne străduim să o construim.XII. Modificări ale Termenilor și Condițiilor
Rezervăm dreptul de a actualiza și modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea utilizatorului să revizuiască acești termeni periodic pentru a fi la curent cu eventualele modificări. Continuarea utilizării site-ului după efectuarea unor astfel de modificări indică acceptarea lor de către utilizator.XIII. Contact
Pentru orice întrebări legate de acești termeni și condiții sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la 
reclamatii@stylishedbooks.ro, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.XIV. Concursuri

Novela Online SRL desfășoară periodic competiții pe platformele de socializare, având ca recompensă produsele listate pe site-ul stylishedbooks.ro. La încheierea oricărui astfel de concurs, laureații vor primi un voucher care le permite o reducere de 100% și o livrare gratuită pe teritoriul României pentru produsele premiate. Acest voucher are o validitate de 48 de ore de la notificarea câștigătorului. Cei care rezidă în afara granițelor României vor suporta costurile de expediere și comanda se poate finaliza doar prin proceduri de plată online.XV. Cupoane de reducere

Ca parte a campaniilor sale promoționale, Novela Online oferă cupoane de reducere, fie direct în pachetele trimise clienților, fie online. Exclusiv pentru produsele fără alte reduceri pre-aplicate, pot fi folosite cupoanele de DISCOUNT. Cupoanele de EXTRADISCOUNT sunt eligibile pentru produse aflate în alte promoții, cu excepția produselor care beneficiază de o reducere de cel puțin 50% față de prețul inițial.XVI. Promoții și Oferte Speciale

Pentru produsele supuse unei promoții sau aflate în campanii de lichidări de stoc cu o reducere în cuantum mai are de 50% față de prețul de listă, Novela Online SRL își rezervă dreptul irevocabil de a impune o limită pentru numărul de exemplare identice într-o comandă singulară. În acest sens, programul automat de procesare și finalizare comenzi dezvoltat pentru magazinul online stylishedbooks.ro va modifica cantitatea articolului la o bucată pentru fiecare dintre produsele aflate sub incidența acestui articol și va notifica clientul prin mail cu noua detaliere a produselor comandate și prețul final de achitat ramburs. Totodată, clienții înregistrați cu cont în site pot urmări în timp real toată activitatea lor din site. În cazul în care comanda a fost achitată online, cu cardul de credit sau debit, diferența în RON va fi pe loc rambursată pe cardul cu care s-a făcut plata.