Meniu
COSUL TAU

Denisa Bacalu

Autor: Denisa Bacalu
Alexis Sanchez a trăit în umbra surorii sale mai mare pentru o perioada îndelungată de timp. Acum la douăzeci și doi de ani, după plecarea neanunțată a lui Hayley, fata va trebui să-și asume responsabilitățile surorii sale. Alexis nu a fost niciodată o ușă de biserică și nici nu va fii de acum înain..
24,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:24,99 Lei
Autor: Denisa Bacalu
O relație ajunsă pe marginea prăpastiei. O iubire ce se stinge din cauza unor comportamente abuzive.Cole o distruge, împingând-o în cele mai adânci abisuri. Drew o ajută să iasă din ele. O simplă coincidență dă startul unui joc al pasiunii care inițial are mult prea mul..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: Denisa Bacalu
Hayley Brooks, tot ceea ce și-a dorit de la viață i-a fost luat când tatăl vitreg a lăsat-o să se descurce singură cu toate problemele casei. Au trecut câțiva ani de atunci, dar situația este mereu aceeași. O mamă de care să aibă grijă și o soră mai mică, căreia încearcă să-i repare greșelile. V..
36,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:36,59 Lei
Autor: Denisa Bacalu
Pachetul Hell & Cox conține cele 2 titluri ale seriei cu același nume, semnate Denisa Bacalu:Hell & Cox, Vol. 1, Nu-ți judec trecutul - Denisa BacaluHell & Cox, Vol. 2, Plăceri și păcate - Denisa Bacalu..
74,99 Lei 94,00 Lei
Fără TVA:74,99 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)