Meniu
COSUL TAU

Viorica Lupu

Viorica Lupu
Ultimul amant, Vol. 1, Descătușarea trecutului - Viorica Lupu Ultimul amant, Vol. 1, Descătușarea trecutului - Viorica Lupu
Inspirat din realitate
Autor: Viorica Lupu
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Bazată pe o poveste reală, Ultimul Amant este o lectură captivantă, ce te va șoca prin întâmplările și marturisile personajelor.Ultimul Amant ascunde printre paginile sale, o poveste erotică a unei Cenușărese moderne, chinuită de ..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Ultimul amant, Vol. 2, Ultima aventură - Viorica Lupu Ultimul amant, Vol. 2, Ultima aventură - Viorica Lupu
18+ Inspirat din realitate
Autor: Viorica Lupu
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Căsătoria este un pas important în viață, iar dacă este făcut în tinerețe, adesea se destramă în timp. Este și cazul lui Anabella, care s-a măritat cu Jacob încă de tânără. Iar acum că vor divorța are un singur scop: vrea să-și înde..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Pachet Reality Pachet Reality
Inspirat din realitate -45 %
Autor: Pachete promo
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Pachetul Reality este format din 6 titluri inspirate din realitate:Tu ai iubi un om ca tine? - Cristi GrosaruIulian Ewing, Un barbat nevinovat - Irinel StrecheSfarsitul inseamna un nou inceput - Adrian NiculescuUltimul amant, Volumu..
129,00 Lei 234,00 Lei
Fără TVA:129,00 Lei
Autor: Pachete promo
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Pachetul Interns 6 este format din 8 romane de dragoste:Ultimul amant, Vol. 1, Descătușarea trecutului - Viorica LupuCodul unui gentleman - Florea NiculinaPictează-mă în culori indiene, Vol. 1 - Dyana PislaruUltima zi - Helene N ..
156,00 Lei 321,00 Lei
Fără TVA:156,00 Lei
Pachet Ultimul amant Pachet Ultimul amant
18+ Inspirat din realitate -30 %
Autor: Pachete promo
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Cele două volume „Ultimul amant” semnate Viorica Lupu, acum într-un pachet cu preț redus și livrare prin curier rapid, oriunde pe teritoriul României.Ultimul amant, Vol.1, Descătușarea trecutuluiUltimul amant, Vol.2, Ultima aventură..
55,00 Lei 79,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)