Meniu
COSUL TAU

George Lazăr

Autor: George Lazăr
Schimbările climei și măsurile fără precedent ale americanilor, care au eliminat cu forța sursele de poluare, divid lumea. America, devenită ecologică, își păstrează bunăstarea în izolare față de restul lumii, dar președintele ei are neapărat nevoie de un război ca să rămână la putere. Autarhia ..
4,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:4,99 Lei
Autor: George Lazăr
Vindecătorul este încă un roman care demonstrează preferința autorului pentru spațiul românesc și convingerea sa fermă că și între granițele lui se pot naște salvatori ai omenirii. George Lazăr este un autor curajos. El nu-și va trăda niciodată principiul de a scrie despre locuri familiare, pentru c..
7,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:7,99 Lei
Autor: George Lazăr
Culegerea de nuvele și povestiri de față explorează fațetele unor realități alternative. Cum ar arăta lumea Viitorul Mass Media dacă acest software, scris de programatori ieșeni, ar face imposibile secretele? Sau ce ar putea fruntașii comuniști dintr-o altă Românie să învețe De la..
14,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:14,99 Lei
Autor: George Lazăr
Mai mult decât un thriller ce se citește cu sufletul la gură, „Îngerul păzitor” este o carte ambițioasă care surprinde prin profunzimea ideii principale: care este prețul vieții și mai ales cât de multe suntem dispuși să facem și cât de departe suntem dispuși să mergem pentru a supraviețui. Este..
23,49 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:23,49 Lei
Autor: George Lazăr
„Panglica timpului” este un roman retro ciberpunk, de călătorii în timp și de realități paralele. E scris nepretențios, pentru a fi ușor de citit, iar cei care l-au lecturat deja au recunoscut că nu l-au lăsat din mână până nu l-au terminat.Trei tineri studenți, aflați în vacanță, descoperă rest..
19,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:19,99 Lei
Autor: George Lazăr
Pachetul „George Lazăr” este format din cinci romane de acțiune semnate George Lazăr:Vindecătorul universalAmerica OneÎngerul păzitorPanglica timpuluiZiditorii de biserici..
93,99 Lei 235,00 Lei
Fără TVA:93,99 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)