Meniu
COSUL TAU

Amantele Trecutului - Vol. 2, Ultimul Zbor - Alexandra Gheorghe

Amantele Trecutului - Vol. 2,  Ultimul Zbor - Alexandra Gheorghe
Amantele Trecutului - Vol. 2,  Ultimul Zbor - Alexandra Gheorghe
Amantele Trecutului - Vol. 2,  Ultimul Zbor - Alexandra Gheorghe
-36 %
Amantele Trecutului - Vol. 2,  Ultimul Zbor - Alexandra Gheorghe
Amantele Trecutului - Vol. 2,  Ultimul Zbor - Alexandra Gheorghe
Amantele Trecutului - Vol. 2,  Ultimul Zbor - Alexandra Gheorghe
Amantele Trecutului - Vol. 2, Ultimul Zbor - Alexandra Gheorghe
29,99 Lei
47,00 Lei
Fără TVA: 29,99 Lei
  • Stoc: ÎN STOC
  • ISBN: 978-606-94670-5-3
  • Model: 00000083


Imaginează-ți că aceste cuvinte sunt ca o fantezie.
Una satisfăcută, normal!
Iar când citești cartea  pe care eu ți-am scris-o să-ți imaginezi că tu ești unul dintre personaje. Să știi că toate scenele sunt construite pentru tine, am făcut dragoste cu gândurile tale, iar apoi am dactilografiat, peste pagini simple, tot ce ochii tăi și-au dorit să citească.
Am devenit prilejul meu și al celor care și-au lăsat mintea pe mâna mea. Ce onoare, pot zice… și cât de multă încredere să fi avut atâtea suflete în dragostea mea pentru ei. O iubire oarbă care mă „forțează” să port o responsabilitate enormă peste umeri.
 
Îndrăznește să dai viață fanteziilor tale și să te regăsești în ceea ce eu ți-am transmis.
Cum să-ți explic? 
Imaginează-ți cum te simți atunci când știi că aparții cuiva. Simți o ușoară durere, stimuli minunați, prețuire și ocrotire. Trupul îți este posedat și ai senzația că nu îți lipsește nimic în viață. Unele lucruri există pur și simplu. Sentimente, emoții, priviri indecente, viață monotonă, flirturi, pasiune, iar fanteziile împrumută din fiecare și completează. Oamenii care au fantezii nu se plictisesc niciodată. Pofta sexuală, indiferent de imaginea ei, ori că apare într-o liniște întunecoasă și seducătoare, ori pe paturi de fier, ori în adâncul sufletului, potolește trupul de frustrări și mintea de orgolii. 
Mă gândesc deseori la fanteziile mele și, de obicei, fiecare imagine mă răstălmăcește. Sunt într-o cameră goală, iar ziua se îngână cu noaptea, perdelele îmi flutură prin gânduri, iar vântul îmi zbârlește pielea. Mâini străine îmi înfășoară talia, iar șoaptele lor mă cutremură. Sunt vie și aparțin unei pulsații. Zvâcnește sângele în vene, iar mintea uită de mine. Sunt goală cu excepția sufletului împlinit…
 
Sunt o norocoasă să îmi aștern gândurile pentru tine, dragul meu cititor! Mințile noastre au început să se contopească acum câțiva ani, mai exact, trei, când, fără să stau pe gânduri m-am decis să dau startul unei dragoste naive. Au fost de toate: fluturi în stomac, stări de rău, zâmbete și gânduri novice. Ne aflăm la „scrisoarea de dragoste” cu numărul cinci. Cinci scrisori am întocmit pentru tine și-ți mulțumesc pentru răgazul pe care mi l-ai oferit.
Primele două „scrisori de dragoste” s-au numit: Necunoscutul Partea I și Necunoscutul Partea a-II-a. O poveste reală expusă  în două cărți pe care eu le-am numit „Povestea mea și a voastră”.
Următoarea „scrisoare” a fost în versuri și știu că volumul cu rime „Aberez cu stil în catrene târzii” s-a potrivit uneori cu stările tale.
Iar ultimele două și nu cele din urmă, „Amantele Trecutului” și „Ultimul Zbor”, povestea erotică a unor femei libere, Katia și Svetlana, doi îngeri care se iubesc cu furia unor demoni. Prima carte a fost de un erotism primăvăratic, acum urmează să fii sedus de o toamnă matură, sigură pe ea, cu arome și trăiri coapte, numai bune de savurat.

Pentru a răsfoi accesați Google Play de mai jos:

acum pe Google Play
Informații suplimentare
Autor: Alexandra Gheorghe
Editura: STYLISHED
ISBN: 978-606-94670-5-3
An apariție: 2018
Pagini: 240
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Gen: Romance 18+
Greutate: 230g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
LIVRARE RAPIDĂ

în 24 - 48 de ore

PLĂTEȘTI RAMBURS

sau on-line cu card bancar

URMĂRIRE COLET

Curier Urgent Cargus