Meniu
COSUL TAU

Billionaires, Vol. 1, Lady S și bodyguardul - Hanna Lee

Billionaires, Vol. 1, Lady S și bodyguardul - Hanna Lee
Billionaires, Vol. 1, Lady S și bodyguardul - Hanna Lee
-47 %
Billionaires, Vol. 1, Lady S și bodyguardul - Hanna Lee
Billionaires, Vol. 1, Lady S și bodyguardul - Hanna Lee
Billionaires, Vol. 1, Lady S și bodyguardul - Hanna Lee
24,99 Lei
47,00 Lei
Fără TVA: 24,99 Lei
  • Stoc: ÎN STOC
  • ISBN: 978-606-9017-11-1
  • Model: 00000126

Recenzie BOOKNATION

Când am primit seria Billionaires de Hanna Lee, nu știam la ce să mă aștept. Genul romance nu a mai fost între preferințele mele literare din anii adolescenței,  erotic cu atât mai puțin, însă citindu-le am descoperit niște povești drăguțe, cu detalii picante și scene suculente, ideale de răsfoit în după-amiezile ploioase de primăvară.

 
Seria Billionaires cuprinde 6 volume, în care cinci fete: Amber, Cate, Tara, Deanna și Sofia, prietene încă din timpul facultății, ajung la maturitate, devenind femei de succes, fiecare cu o carieră strălucitoare. Cu toate că anii au trecut, fetele au o relație bazată pe încredere și altruism și obișnuiesc să petreacă împreună un week-end pe lună… ca fetele,  invitându-ne și pe noi să ne alăturam.
 
Lumea în care pătrundem este opulentă, lipsită de grija zilei de mâine, în care cele cinci tinere își permit case de vacanță și mașini de lux, deținând averi fabuloase.
 
Seria nu este recomandată pudicilor și nici celor sub 18 ani. Scenele de amor sunt explicite, de un erotic dus la extreme, iar limbajul este pe alocuri trivial.
 
Chiar dacă am făcut ochii mari și am citit de două ori câte un paragraf ca să fiu sigură că scrie exact ce am înțeles, trebuie să fim conștienți că erotismul și romantismul ne diferențiază de celelalte ființe vii.
Sexualitatea fiecărui individ, plăcerea pe care în cele mai multe cazuri o reprimăm și care pentru mulți este încă o necunoscută atât de extatică încât mișcă și cea mai intimă latură a unui bărbat și a unei femei, ne transformă în ființe inteligente, care dincolo de a copula cu scopul de a perpetua specia, prin sex și gesturi tandre reușim să îi arătăm celui de lângă noi exact ce simțim pentru el.
 
Paginile cărții pe care ți-o prezint astăzi sunt pline de ropote de cuvinte fierbinți, de un erotism greu de descris. Scenele de amor sunt atât de incitant descrise încât până și eu am roșit. Totuși te atrag în mreje din care cu greu te descâlcești și te fac să îl privești cu alți ochi pe cel ce doarme pe cealaltă jumătate a patului.
 
Este clar că sexul vinde și în film sau literatură acest lucru este încă o mină de aur ce atrage amatori de povești romantice ce își doresc să evadeze într-o lume dominată de dorințe întunecate și de ce nu, pe cei care vor să exploreze și să învețe cum pot ajunge la o conexiune perfectă cu corpul propriu, pentru a putea să se bucure din plin de corpul celui pe care îl iubesc, oferindu-i plăceri și senzații nebănuite.
Hanna Lee știe să transmită emoțiile și trăirile fiecărui personaj, cartea fiind scrisă la persoana întâi, ceea ce practic te obligă să privești în ochii celuilalt personaj, cu mintea excitată la maxim.
 
Fiecare capitol este relatat prin prisma unuia dintre cei doi protagoniști principali, aflaţi într-un joc al seducției și al dragostei. Partea frumoasă este că toate volumele se termină cu happy-end și îți lasă un zâmbet satisfăcut pe buze.
 
Primul volum al seriei,  Lady S și bodyguardul este despre o prințesă care se îndrăgostește de cel trimis să o păzească. Un clișeu vechi de când lumea, dar atât de frumos când cei doi trec peste bariera socială și lasă dragostea să învingă.
Sofia face parte din clasa nobilă a Spaniei. Ducesă, Ana Sofia Maria Catalina de Calabria a fost o adolescentă rebelă ce ia decizia să studieze în Statele Unite și astfel, sprijinită de bunica sa, scapă din colivia aurită și se refugiază într-o universitate americană unde le cunoaște pe celelalte fete.
Anii trec, tânăra devine o antreprenoare de succes, ajungând să dețină o avere imensă. Dar trecutul o ajunge din urmă și sub amenințarea unei posibile răpiri, este nevoită să apeleze la serviciile unui bodyguard.
 
Nicholas Shannon este cel care primește dificila sarcină de a o proteja, dar sfârșește prin a-i răpi inima, el însuși căzând pradă dragostei.
 
Între cei doi ia naștere o poveste de dragoste intensă, în care petrec nopți senzuale pentru a comite fiecare păcat care le vine în minte. O poveste de iubire ce scoate la iveală partea cea mai sălbatică a fiecăruia dintre ei ia naștere sub ochii tăi și cu greu mai lași carte din mână.
 
Narațiunea este simplă, volumul fiind foarte ușor de parcurs. Totul se învârte în jurul relației fierbinți dintre cei doi îndrăgostiți, multe detalii din lumea ce îi înconjoară și care mie mi-ar fi plăcut sa fie mai atent descrise, fiind șterse sau foarte vag conturate.
 
Câteva scene palpitante, cu tentă de roman polițist, multe detalii erotice și doi protagoniști frumoși și sexy, îți vor ține mintea ocupată câteva ore și tot ce îți vei dori este să treci la următorul volum.
Cărțile seriei pot fi citite separat, poveștile nu au legătură între ele, doar mici detalii apar în fiecare volum, menite să sublinieze relația de prietenie sinceră dintre cele cinci femei.
 
În volumul Lady S și bodyguardul se împletesc frumos emoții, senzualitate, erotism și prietenie, pentru a da naștere unei povești de dragoste superbe pe care vă invit să o descoperiți.

Pentru a răsfoi accesați Google Play de mai jos:

acum pe Google Play
Informații suplimentare
Autor: Hanna Lee
Editura: STYLISHED
ISBN: 978-606-9017-11-1
An apariție: 2019
Pagini: 272
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Gen: Romance 18+
Greutate: 240g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
LIVRARE RAPIDĂ

în 24 - 48 de ore

PLĂTEȘTI RAMBURS

sau on-line cu card bancar

URMĂRIRE COLET

Curier Urgent Cargus