Meniu
COSUL TAU

Avocatul inimii - Alina N.

Avocatul inimii - Alina N.
Avocatul inimii - Alina N.
-36 %
Avocatul inimii - Alina N.
Avocatul inimii - Alina N.
Avocatul inimii - Alina N.
29,99 Lei
47,00 Lei
Fără TVA: 29,99 Lei
  • Stoc: ÎN STOC
  • ISBN: 978-630-6503-85-8
  • Model: 1240

Opţiuni disponibile


Atunci când după nouă ani de relație și cinci de căsnicie își dă seama că nu mai rezonează cu partenerul pe niciun plan, Ioana decide că este timpul ca drumurile lor să se separe.

Astfel ajunge să intenteze divorțul la trei luni după separare.

Ioana Barbu se căsătorește după patru ani de relație, la doar 22 de ani, cu bărbatul pe care îl iubea din tot sufletul, iar la câteva luni de la nuntă o aduce pe lume pe fetița lor Maya, urmând ca doi ani mai târziu fericirea ei să fie cu adevărat completă odată cu apariția fiului acestora, Iustin.

Doar că fericirea nu ține o veșnicie, mai ales când bărbatul pe care îl consideri jumătatea ta și pe care crezi că-l cunoști îți arată cu totul și cu totul o altă față pe care nici măcar nu știai că o are.

Ivan Dumitrescu este tipul de bărbat arogant, plin de el și greu de mulțumit, însă în preajma Ioanei a fost tot timpul bărbatul „perfect”, asta până când aceasta a rămas însărcinată și a trebuit să se căsătorească cu ea. Familia lui fiind foarte respectată în orașul lor nu avea altă soluție decât să își întemeieze o familie.

După nașterea Mayei lucrurile o iau complet razna, Ivan ajunge să își abuzeze soția verbal, să o însele de fiecare dată când se ivește ocazia și totul se amplifică odată cu pierderea unor sume destul de mari la jocurile de noroc.

Atunci când Ioana îl părăsește, sentimentul de eliberare este ca un balsam pentru el, însă ce nu știe încă este faptul că odată cu trecerea timpului această falsă bucurie îl va costa fericirea pe care o avusese cândva alături de ea și de copiii lor.

Cristian Mănescu este un avocat foarte căutat, cu multe procese câștigate și ajunge să o reprezinte pe Ioana în instanță, la insistențele lui Mihai, fratele acesteia, dar și cel mai bun prieten al său. Scânteile își fac apariția de la prima interacțiune, doar că niciunul dintre ei nu vrea să le observe, astfel încât ajung să petreacă timp împreună, dar fără a îndrăzni mai mult.

Viața îți oferă o grămadă de șanse, dar când treci pe lângă ele fără să le acorzi atenție, acestea nu se mai întorc, astfel că poți ajunge să regreți greșelile abia atunci când este prea târziu.

Informații suplimentare
Autor: Alina N.
Editura: STYLISHED
ISBN: 978-630-6503-85-8
An apariție: 2023
Pagini: 218
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutate: 250g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
LIVRARE RAPIDĂ

în 24 - 48 de ore

PLĂTEȘTI RAMBURS

sau on-line cu card bancar

URMĂRIRE COLET

Curier Urgent Cargus