Meniu
COSUL TAU

Karina L. Alexandra

Pachetul Karina L. Alexandra este format din următoarele romane:Efectul lui Lucifer - Karina L. AlexandraSinned și alegerile greșite - Karina L. AlexandraLiceul Appleby - Karina L. AlexandraStrălucirea unei stele oarbe - Karina L. Alexandra..
79,99 Lei 188,00 Lei
Fără TVA:79,99 Lei
Între acești patru pereți există o monarhie neînțeleasă de către un om din exterior. Lucrurile sunt simple. Nu trebuie să calci pe nimeni pe coadă, căci elevii acestei școli sunt viitorii conducători ai lumii. Trebuie doar să îți știi locul pe scara socială și să te rogi să nu fii cel ce ocupă ultim..
19,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:19,99 Lei
„Nu m-a întrebat nimeni dacă am vrut să mă nasc.Nu m-a întrebat nimeni dacă mi-a plăcut viața pe care am avut-o.Nu m-a întrebat nimeni dacă vreau să mă sacrific.Toată viața am crezut că am fost privat de alegeri, dar eu am văzut mereu doar o variantă de răspuns – pe cea greșită.Asta s-a schimbat.&nb..
14,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:14,99 Lei
„Să îți uiți propriul glas înseamnă să îți pierzi vocea.Să uiți sunetele din jur înseamnă să îți pierzi auzul.Ce înseamnă să îți uiți propriul chip? Înseamnă să orbești? Nu. Nu neapărat. Înseamnă că poți fi ca mine."..
36,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:36,59 Lei
„A existat cândva o persoană care a fost intrigată de diferența bruscă a personalităților oamenilor, de trecerea lor de la cald la rece și de inversiunea polilor opuși în care se aflau comportamentele lor. Acea persoană a fost interesată de cum putea cineva cu un suflet pur să se transforme într-o c..
19,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:19,99 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)