Meniu
COSUL TAU

Delia Moretti

Romane Delia Moretti

Autor: Delia Moretii
Formarea unui întreg reprezintă momentul în care protagoniștii, mulți la număr, își vor cunoaște sufletele pereche și vor trece brusc de la distracția de o seară la planurile de viitor, fără frica de-a greși. Se pune în discuție semnificația cuvântului prietenie, dar și devotamentul față de familie...
19,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:19,99 Lei
Autor: Delia Moretii
După ce în volumul 1 s-au format cuplurile și protagoniștii și-au pictat propriul tablou al iubirii, în acest volumul acțiunea se complică. Atunci când iubești și ești iubit, relația cu persoana de lângă tine nu este formată doar din fericire. Problemele, certurile, dezamăgirile, despărțirile, lacri..
19,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:19,99 Lei
Autor: Delia Moretii
După un drum lung format din urcușuri, dar și coborâșuri bruște, maturitatea și responsabilitatea către un viitor în doi se conclude în cel mai frumos mod cu putință. Ajuns la un anume punct din această călătorie, te oprești în loc și încerci să îți amintești cum a început nebunia vieții tale. Fără ..
19,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:19,99 Lei
Autor: Delia Moretii
Seria Prenupțial te întâmpină cu un pact ce formează un întreg din două personaje care se iubeau dintotdeauna, însă care s-au temut de acest sentiment și au fugit de el... Pentru ca mai apoi să se joace cu sentimentele tale prin răsturnările de situație, iar într-un final să îți arate că totul va fi..
78,99 Lei 141,00 Lei
Fără TVA:78,99 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)