Meniu
COSUL TAU

Lansări recente

Autor: Lidia HL
Să ai curajul să te muți într-un oraș necunoscut, acolo unde familia ta nu te mai poate supraveghea la orice pas, nu este tocmai ușor. Mai ales când ești Sarah White, ai un tată foarte protector și niște unchi care te iubesc ca pe o fiică.Sarah White și Michael Jensen seîntâlnesc și, destul de curân..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Autor: Ingrid Wilde
Într-o lume în care aspectul fizic contează și pune etichete, Chelsie Morgan este fata plinuță care visează în secret la iubirea celui mai bun prieten, vecinul ei, Jacob Smith. Da, băiatul perfect, adorat de sexul opus și admirat de toți cei care îi urmăresc partidele de baschet. Viitoare stea ..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Autor: Ingrid Wilde
Drumul lui Chelsie este greu și anevoios. Pierdută la un pariu de cel mai bun prieten, abandonată de propriii părinți, Chelsie luptă cu orice obstacol pentru viața copilului pe care îl poartă în pântece. O poveste de iubire plină de pericole, întorsături neașteptate de situațieși mult suspans.&..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Autor: Mara Eremia
Spearfish, un oraș liniștit din Dakota de Sud este zdruncinat de trei ani, în fiecare toamnă, de o crimă care depășește orice imaginație bolnavă.Același mod de operare.Aceeași tipologie preferată de criminal.Aceeași dată: Treizeci și unu octombrie.Asasinul nu lasă niciodată vreo urmă.Căpitanul ..
14,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:14,99 Lei
Autor: Alina N.
Pachetul Secretul dintre noi este format din  5 romane ale seriei cu același nume, semnată Alina N.Cartea 1 - Orgoliu și secreteCartea 2 - Parfumul păcatuluiCartea 3 - AparențeCartea 4 - Captiv în trecutCartea 5 - Remușcări ..
54,99 Lei 235,00 Lei
Fără TVA:54,99 Lei
Autor: Ingrid Wilde
El este fiul unui rege. Ea este fiica patroanei bordelului din regat. Soarta a făcut ca ei să se întâlnească în copilărie – o întâmplare haioasă și decisivă. Ani de zile și-au petrecut timpul împreună. Doar el și ea, fără prejudecăți. Ajunși la vârsta maturității, fiecare trebuie să î..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Autor: Ingrid Wilde
Două regate puternice și rivale. Un prinț și o prințesă ce au crescut învățând să se urască.Prinţesa Lucinda este născută din iubire, deși aroganța și antipatia o  caracterizează. Prințul Klaus nu ştie să iubească, iar setea de putere şi răzbunare îl definesc. Crescută în iubire ..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Autor: Ingrid Wilde
Ensio este prințul rebel și nemilos, obișnuit ca poruncile să-i fie urmate cu sfințenie. Jorkull, prințul rival, a cărui inimă de gheață nu este pregătită pentru iubire. În lumea lor, banii și dragostea nu au interese comune și nici nu se întâlnesc.Dar ce vor face ei când inimile lor rebele vor..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Autor: Ingrid Wilde
„AMURGUL SENTIMENTELOR" continuă peripețiile îndrăznețe și ieșite din comun are celor trei cupluri decise să spargă regulile unor societăți care interzice iubirea profundă și deplină a celor cu sânge albastru față de cineva cu rang inferior.Adevăruri demult uitate ies acum la iveală, identități neșt..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Autor: Ingrid Wilde
Ensio, prințul rebel, renunță la tot și pleacă în căutarea iubirii pierdute, a femeii care l-a uitat. Misiunea de a o face pe Kassen să se îndrăgostească din nou de el este dificilă, iar barierele impuse de societate o fac aproape imposibilă. Ea este logodită din naștere cu Malvin, prințul întu..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Autor: A.D. Casandra
 O  zi1.440 de minute86.400 de secundeAtât i-a trebuit ca să-i spulbere realitatea și să-l facăsă piardă ce avea mai de preț în viață.Chicago, locul unde coșmarurile și visele devin realitate.Hunter Dumont a suferit prea mult de-a lungul vieții încât să-și mai permită să simtă ceva. P..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Autor: Doru Cica
Am fost oarecum șocat că modurile în care se primește abilitatea de a lucra cu Energia Reiki sunt multe, diferite, uneori divergente. Am aflat că marii Maeștrii se ceartă între ei, unii mergând chiar la OSIM să înregistreze folosirea Luminii. Parcă voiam, arhetipal, să existe ceva unic, imuabil, de ..
119,99 Lei 149,00 Lei
Fără TVA:119,99 Lei
Autor: Lidia HL
După ce părinții ei mor, Anais este înfiată de nimeni altul decât Sean, unchiul ei, care încearcă să-i ofere o educație, simțindu-se responsabil de ea și dorind să o protejeze de orice rău, inclusiv de bărbații care i-ar putea frânge inima.Dar cum planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg, An..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Autor: Lidia HL
Iubirea dintre Giovani și Anais este pusă la grea încercare atunci când cei doi credeau că nimic rău nu se mai poate întâmpla.O cerere în căsătorie, o despărțire și un secret bine păstrat… Rezultatul? Două vieți date peste cap.Ce se va întâmpla cu iubirea dintre cei doi atunci când Giovani va avea u..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Autor: Alina N.
Atunci când după nouă ani de relație și cinci de căsnicie își dă seama că nu mai rezonează cu partenerul pe niciun plan, Ioana decide că este timpul ca drumurile lor să se separe.Astfel ajunge să intenteze divorțul la trei luni după separare.Ioana Barbu se căsătorește după patru ani de relație, la d..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Cain, Volumul 3, Pecetea - Anastasiya Sashenka Cain, Volumul 3, Pecetea - Anastasiya Sashenka
Conținut explicit atenție! -20 %
Aruncă o privire în beznă trecutului unii bărbat brutal, care nu încetează să șocheze prin acțiunile sale oripilante.Condus de furie, dominat de ură, sărutat de ispita răului, Cain Riverside pare că nu a fost niciodată un om bun.Ce l-a determinat să devină un monstru?Dacă prezentul l-a pictat într-u..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Autor: Mara Eremia
Zarurile au fost aruncate, iar puterea este în mâinile mele. Sunt Andreas Ares și nu, nu sunt zeul războiului și al vărsării de sânge. Deși se spune că numele meu semnifică ruină și imprecație, eu cred mai degrabă că sunt un blestem pentru cei cărora le ies în cale. Răbdarea este punctul m..
24,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:24,99 Lei
Autor: Ingrid Wilde
Frumoasa Bianca, rămasă singură după moartea părinților, ajunge în America ajutată fiind de verişoara sa fără să știe că aceasta este damă de companie. Credulă  și inocentă, fata își imaginează că va munci la un salon de înfrumusețare.Un suflet pur, un chip angelic și fără de păcate, cu visuri ..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Autor: Ingrid Wilde
Povestea Biancăi și a lui David continuă și aduce în prim plan secrete demult uitate, adevăruri ascunse, situații dificile și greu de acceptat.Fiecare dintre ei încearcă să își refacă viața alături de alte persoane, cu scopul de a uita ceea ce au trăit împreună. Dar karma iubirii îi aduce mereu unul..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Autor: Lidia HL
Mi-a ucis sora din pântecul mamei mele.Mi-a ucis mama și mi-a furat dragostea ei pentru totdeauna.I-a răpit zâmbetul tatălui meu de pe chip.O să-i fur ceea ce preţuieşte mai mult și o să mă răzbun în cel mai crunt mod posibil.Ochi pentru ochi.Dinte pentru dinte.Viață pentru viață.Nu o să știe ce l-a..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
În conacul cu livadă mi-ai zâmbit pentru întâia oară. Aici am uitat că timpul se măsoară în secunde, căci inima mea l-a măsurat în săruturile ce mi-au gâdilat obrajii.Aici m-am îndrăgostit de tine.Și tot aici m-ai frânt. ..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Ce rău se poate întâmpla atunci când întâlnești un străin șarmant într-un mediu decadent? Săruți ispita sau o eviți? Jocul lor era unul cu aromă senzuală, dar între timp pasiunea dintre cei doi a devenit ceva mai mult. Ceva putred. Malițios. Și jocul s-a transformat într-unul letal. Pentru amân..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Într-un joc există întotdeauna un campion, victime colaterale, dar și cel înfrânt. Regulile nu pot fi încălcate, promisiunile trebuie respectate, iar inima nu are voie să intervină. Când dragostea are gust de tragedie, care sunt consecințele unui joc mortal? ..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
„Fă din viața ta o artă! - Arta de a fi bine” este o carte unde vei găsi modalități de a-ți accesa nivelul  de conștiință, de a atrage și a menține starea de bine. Starea de bine reprezintă elementul cheie care stă la baza evoluției și dezvoltării personale, la baza evoluției umane din toa..
19,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:19,99 Lei
Autor: Lorena Lenn
Proaspăt ieșită dintr-o relație eșuată și dezamăgită de bărbați, Amanda Loxton face tot posibilul să ajungă în unitatea specială de la baza aeriană din oraș, pentru a deveni mai puternică și capabilă să facă față provocărilor vieții, chiar dacă părinții săi și-ar fi dorit o altă carieră pentru ea.Od..
23,49 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:23,49 Lei
IUBIREA. Miracolul din noi - Ani Cășărică IUBIREA. Miracolul din noi - Ani Cășărică
Inspirat din realitate -50 %
Iubirea, prin simplitatea și sinceritatea ei, nu cunoaste răul, este curată și limpede ca apa cristalină a unui lac pe care  niciun val sălbatic de răutate și viclenie nu o poate tulbura. Cel care iubește este cel mai mare învingător al tuturor timpurilor, el biruiește prin  zâmbet, bunăta..
23,49 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:23,49 Lei
Autor: Ioana Cica
Alergăm după ideea de perfecțiune fără a ne da seama că în imperfecțiunea noastră, în clipele noastre și în experiențele noastre, perfecțiunea există mereu în noi și în jurul nostru. Înțelegi acum?! Caută în propria ta dualitate. Află cine ești cu adevărat! Vrei soluția? Eu îți spun sincer: E dej..
199,99 Lei 250,00 Lei
Fără TVA:199,99 Lei
Nu există lumini la capătul tunelului, nici felinare în noapte, nici suflete de care să te agăți, nici inimi calde în care să te adăpostești... la final, nu mai e nimic. Doar tu și ceilalți... doar durerea ta, care nu e și a lor... doar vidul din tine și doar țiuitul din timpane. Dar la început nu a..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Rămas orfan la șaisprezece ani, Seth Russell se hotărăște să-și ia viața în mâini și să plece din orașul natal pentru un nou început în Colorado. În noaptea plecării, Nicole Kimble – fetița terifiată din vecini, care la doar zece ani abia reușește să supraviețuiască – îi cere ajutorul. Dornic să o s..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Două surori.Doi frați.O singură noapte. Patru inimi frânte.Și... multe minciuni. Evolet și Aurora învață pe propria piele că minciuna poate să fie calea ușoară, dar nu și cea sigură.Patru ani mai târziu de la acea seară tulburătoare, fetele sunt obligate de circumstanțe să se confrunte cu ..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Afişare 1 - 30 din 179 (6 pagini)