Meniu
COSUL TAU

Reduceri și lichidări de stocuri

Reîmprospătează-ți biblioteca cu romane începând de la 2,99 RON

Pachet Dante & Valeria Pachet Dante & Valeria
Bestseller -60 %
Pachetul „Dante și Valeria” este format din primele două romane ale seriei cu același nume, bine piperate, semnate Maria Alexandra.1. Cartea 1 - Seducție fatală2. Cartea a 2-a - Atingeri letale3. Cartea a 3-a - Agonie și extaz4. Cartea a 4-a - Pactul iubirii..
75,19 Lei 188,00 Lei
Fără TVA:75,19 Lei
Natura umană este făcută în așa fel încât să caute. Să caute ce nu are. De aceea alergăm după persoane care nu ne vor și după lucruri care nu ne trebuie. Secretul este să te oprești și să te uiți la persoanele care te doresc și la lucrurile pe care le deții.Renunță la a mai alerga! Renunță, ca să po..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Cain, Volumul 3, Pecetea - Anastasiya Sashenka Cain, Volumul 3, Pecetea - Anastasiya Sashenka
Conținut explicit atenție! -20 %
Aruncă o privire în beznă trecutului unii bărbat brutal, care nu încetează să șocheze prin acțiunile sale oripilante.Condus de furie, dominat de ură, sărutat de ispita răului, Cain Riverside pare că nu a fost niciodată un om bun.Ce l-a determinat să devină un monstru?Dacă prezentul l-a pictat într-u..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Cain, Volumul 1, Stăpânul destinului tău - Anastasiya Sashenka Cain, Volumul 1, Stăpânul destinului tău - Anastasiya Sashenka
Conținut explicit atenție! -36 %
În lumea crudă și întunecată a lui Cain Riverside, demonii unui trecut tumultuos, în care durerea i-a devenit cel mai de preț aliat, îi țin captiv sufletul în strânsoarea ghearelor și nu îl slăbesc nici măcar o clipă. Atitudinea sa brutală îi șochează pe mulți și îi pune la respect pe cei ..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Cain, Volumul 2, Sclavul dorințelor tale - Anastasiya Sashenka Cain, Volumul 2, Sclavul dorințelor tale - Anastasiya Sashenka
Conținut explicit atenție! -36 %
Adoră durerea. O face să înnebunească de plăcere. O face să vrea să aibă parte de tot mai multă, iar eu ca un împătimit al torturii, îmi doresc să am parte de același tratament. Unghiile ei îmi străpung pielea gâtului până când simt cum sângele îmi țâșnește în locurile în care și-a înfipt ghearele, ..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: Dana Bordea
Viața de hoț a lui Antonio Malaga se complică atunci când pierde rușinos la zaruri și se alege pe cap cu o colegă de apartament nebună.Cătălina își pune în cap să îl cucerească cu orice preț pe prietenul ei Antonio, apelând la fel și fel de trucuri ca să îl ademenească.Vor rămâne cei doi doar priete..
23,39 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:23,39 Lei
Autor: Dana Bordea
Prietenia dintre Antonio și Cătălina este amenințată de atracția sexuală care se naște între ei doi, după micile jocuri periculoase în care se antrenează de când locuiesc sub același acoperiș.Cei mai buni prieteni ar putea deveni ușor cei mai buni iubiți, dacă în calea fericirii lor nu ar sta un sec..
23,39 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:23,39 Lei
Autor: Dana Bordea
Ce faci când viața îți fură marea dragoste, demnitatea și libertatea?Viața dură din închisoare îl aruncă pe Antonio Malaga în ghearele depresiei. Nemaiavând puterea de a merge mai departe, Antonio este decis să dea uitării povestea de dragoste trăită alături de Cătălina.Va lupta Cătălina pentru inim..
23,39 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:23,39 Lei
Valeria ar fi în stare să-și vândă chiar și sufletul diavolului pentru a o vedea  zâmbind din nou pe mama ei, iar când însuși necuratul îi întinde mâna, ea o apucă fără să ezite. Ajunge captivă în iadul iubirii, locul  din care sunt norocoși și aproape imposibili cei care ies cu sufletul î..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Valeria încearcă cu orice preț să scape din flăcările iadului în care Dante Makar a târât-o, însă atracția fatală dintre cei doi o oprește de fiecare dată. Cum să plece când își dorește să rămână? Cum să lase în urmă atingerile fierbinți și privirile pasionale din cabană? Cum să se mintă și să spună..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Eva Trinity Morgenstern trăiește viața la care alții pot doar să viseze, însă pentru ea nu e o feerie, ci o temniță unde sufletu-i schingiuit, iar mintea îi e supusă unor amintiri care o încătușează, provocându-i o durere cotropitoare. Numele Morgenstern nu aduce luceafărul de dimineață, ci întuneri..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Aceasta nu este o poveste clasică de dragoste. Este o poveste despre manipulare. Poftă. Trădare. Când două inimi se ciocnesc, Universul tremură, dar, în acest caz, Iadul este cel care se mișcă. Este un dezastru între apele sângeroase. Este o mizerie între două suflete care sunt profund rănite. Este ..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Când inimile ne sunt flamânde, le hrănim cu minciuni, căci sunt mai ieftine, mai accesibile, ușor de digerat. Iluzii care-ți îmblânzesc temporar usturimea cicatricilor. Când dragostea nu ți-e servită cu tacâmuri de argint, te obișnuiești să o lingi de pe lamele cuțitelor.Trinity a trăit în visurile ..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Trinity simte pe pielea ei ce este dragostea viscerală. Trăiește în totalitate ancorată în lumea reală, trăind experiența iubirii adevărate. Viața ei capătă culoare. Liniștea-i devine camarad de drum. Fericirea îi e soră. Are un prezent promițător. O speranță pentru viitor. Dar, chiar și așa, durere..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: Dakota Edits
O noapte, o casă, o grămadă de adolescenți şi un joc de „adevăr sau provocare", după toate aceste lucruri viața Penelopei se schimbă. La petrecerea organizată de verişorul ei, este obligată să joace şi să accepte provocarea lansată de către unul dintre prietenii ei, care include curajul de a-și face..
19,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:19,99 Lei
Şhhhh! Nu spune nimănui ce faci după ce închizi cartea…Nu alegem când şi de cine ne îndrăgostim, iar când o facem, iubim cu mâinile, cu ochii, cu atingerile. Iubim animalic, sau tandru, rapid, sau pe nemâncate, iubim gât, gânduri, picioare, trăiri, sâni, vise.Prin „Amantele Trecutului” Alexandra Ghe..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Imaginează-ți că aceste cuvinte sunt ca o fantezie.Una satisfăcută, normal!Iar când citești cartea  pe care eu ți-am scris-o să-ți imaginezi că tu ești unul dintre personaje. Să știi că toate scenele sunt construite pentru tine, am făcut dragoste cu gândurile tale, iar apoi am dactilograf..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Aș putea să te urăsc în toate modurile posibile, și în toate limbile pământului mi-aș dori să-ți spun că tot ce simt pentru tine mă „distruge”. Aș da foc sentimentelor, se poate? Le-aș spulbera și aș ucide tot ce ai lăsat viu în corpul meu. Scâncește pielea, iar tâmplele mi-au amorțit. Sunt o nebună..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: Ayleen Mark
Ea e o brunetă focoasă, cu ochii verzi și un corp demențial.El, un bărbat chipeș cu un caracter puternic și voință de fier.Skyler Mitchelle e un Agent special de top al F.B.I.-ului ce ajunge în România sub acoperire, într-o misiune de eliminare a unei organizații care amenință să se dezvolte pes..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: Ayleen Mark
Ce se întâmplă în sufletul unei femei atunci când pierde singura persoană pe care și-a îngăduit s-o iubească din toată inima? Suferă, se simte vinovată și vrea răzbunare. Dar dacă nu are pe cine să se răzbune? Atunci se face nevăzută și încearcă să meargă mai departe. Au trecut cinci ani de când eu,..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
April este genul de fată retrasă şi introvertită. Viața nu s-a arătat prea miloasă față de ea, aşa că a supus-o la tot felul de provocări menite să-i dea putere. Studentă la psihologie, uită de principalele teorii ale vieții şi ale mentalității umane atunci când vine vorba de ea şi de trecut. După m..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: Stanciu Crina
Când lui Rosemary Arrington, o ţărăncuţă autentică din adâncul Sud, i se oferă oportunitatea de a munci în Oraşul Păcatelor, Las Vegas, aceasta nu stă mult pe gânduri înainte de a accepta. Dorinţa arzândă de a afla ce  i s-a întâmplat tatălui său o aruncă pe Rosemary în calea celui mai puternic..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: Stanciu Crina
 După un tumultuos început în Oraşul Păcatelor, Rosemary Arrington descoperă cu ajutorul neaşteptat al lui Lukas Halstein cine este vinovatul principal pentru moartea tatălui ei.  Numai că responsabilul nu este un criminal comun, ci este unul dintre cei care conduc Las Vegasul şi unul dint..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: Stanciu Crina
 După o descoperire copleşitoare care îl poate implica pe tatăl lui Lukas Halstein ca fiind vinovat pentru soarta tatălui lui Rosemary Arrington, Lukas o lasă singură pe aceasta pentru a afla adevărul, sperând din adâncul sufletului său că descoperirea sa este doar o greşeală.Din nefericire, Lu..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Olivia Rue nu-și mai găsea deloc fericirea în orașul natal. Mica ei lume se spărsese în sute de cioburi, exact ca un pahar de cristal izbit de podea. Nimeni nu o mai angaja în Crail din cauza trecutului ei tumultuos și toată lumea o privea cu ură, așa că și-a strâns inima în dinți și a luat decizia ..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
„Sentimentele nu pot fi reprimate. Poți trăi doar sub iluzia creată din devotament pentru prietenie, dar, atunci când iubirea îşi face cuib în sufletul sfâșiat, nicio putere nu poate stinge focul născut din dragoste.Lupta pentru frânturi de zâmbete și emoțiile care te fac să trăiești se joacă pe ..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: Hanna Lee
Recenzie BOOKNATION Când am primit seria Billionaires de Hanna Lee, nu știam la ce să mă aștept. Genul romance nu a mai fost între preferințele mele literare din anii adolescenței,  erotic cu atât mai puțin, însă citindu-le am descoperit niște povești dră..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: Hanna Lee
Când trecutul nu mai contează, prezentul te omoară, iar viitorul nu e scris încă.„— [...] Eu vreau altceva."  — M-ai făcut cu adevărat curios. Spune-mi. [...]  — Caut un bărbat care să mă facă să am măcar un orgasm.”Colin este unul dintre cei mai buni asasini plătiți, iar noua lui țintă es..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: Hanna Lee
Prima iubire nu se uită niciodată. Al treilea volum „Billionaires” o aduce în prim–plan pe Amber, cea care a plecat de jos, în timp, devenind proprietara unui laț de restaurante foarte renumite. Pentru a-și proteja fiica de scandalul urât în care fostul ei soț este implicat, Amber decide s..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: Hanna Lee
Iubirea apare când nici nu te aștepți.Cea de-al patrulea volum prezintă povestea lui Cate, o femeie puternică, bogată și sexy, dar cu o latură perversă și, câteodată, prea aventuroasă. Nu crede în dragose, decât în sex. Urăște publicitatea și foarte puține persoane știu adevărata ei identitate.Dar, ..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Afişare 1 - 30 din 130 (5 pagini)