Meniu
COSUL TAU

Hanna Lee

Hanna Lee
Autor: Hanna Lee
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Cum evadezi din cotidianul de zi cu zi? O aventură! Unde? Într-un oraș străin! Cu cine? Cu una dintre cele mai bune prietene. Dar ce se întâmplă când în această rețetă magică se strecoară și un anumit bărbat ce va condimenta mai mul..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Hanna Lee
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Recenzie BOOKNATION Când am primit seria Billionaires de Hanna Lee, nu știam la ce să mă aștept. Genul romance nu a mai fost între preferințele mele literare din anii adolescenței,  erotic ..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Hanna Lee
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Când trecutul nu mai contează, prezentul te omoară, iar viitorul nu e scris încă.„— [...] Eu vreau altceva."  — M-ai făcut cu adevărat curios. Spune-mi. [...]  — Caut un bărbat care să mă facă să am măcar un orgasm.”Colin ..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Hanna Lee
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Prima iubire nu se uită niciodată. Al treilea volum „Billionaires” o aduce în prim–plan pe Amber, cea care a plecat de jos, în timp, devenind proprietara unui laț de restaurante foarte renumite. Pentru a-și proteja fiica d..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Hanna Lee
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Iubirea apare când nici nu te aștepți.Cea de-al patrulea volum prezintă povestea lui Cate, o femeie puternică, bogată și sexy, dar cu o latură perversă și, câteodată, prea aventuroasă. Nu crede în dragose, decât în sex. Urăște publi..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Hanna Lee
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Când fugi mai tare, atunci te prinde dragostea.Romanul cu numărul cinci este despre romantica Tara, frumoasa actriță care mereu a visat că își va găsi alesul inimii, mai ales acum, când cele patru prietene ale ei, surorile de sufet,..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Hanna Lee
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Cartea bonus a poveștilor Billionaires îl prezintă încă din primul capitol pe Ducele Santiago Juan de Calabria și latura ascunsă a acestuia. Preferințele lui de a domina, jocurile, elementele BDSM preferate de acest bărbat puternic ..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Hanna Lee
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.„Nu îl văd zilnic, dar mi-aș dori să am ocazia. Nu mă satur să îl privesc, cu toate că el nici nu știe că exist.” Sunt gândurile ascunse ale Iuliei, o mămică proaspăt divorțată, care se confruntă cu greutățile perioadei alături de..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Hanna Lee
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Dezamăgit și rănit în dragoste, gândul lui Bogdan este îndreptat către un singur cuvânt, răzbunare. Cu o atitudine impunătoare și un aer seducător, acesta este încrezător în puterile sale și are în plan să seducă toate femeile mărit..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Hanna Lee
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.„Vrei să fii Stăpâna mea?Dar tu vrei să fii Sclavul meu?"Dintr-o simplă discuție care a degenerat în ceva mai mult decât credeau, jocul lor discret și pervers a evoluat peste așteptări, iar ei s-au pierdut… unul în celălalt.Cu o c..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Hanna Lee
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Și-a uitat trecutul atunci când EL nu i-a mai vorbit o bună perioadă de timp. De atunci, cei doi au mers pe un drum paralel, până la un moment dat.Diana, o personalitate romantică și sensibilă, a trecut peste toate obstacole vieții,..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Hanna Lee
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.El, un bărbat însurat, pregătit oricând pentru o nouă aventură extraconjugală.Ea, o femeie independentă care mereu obține ceea ce vrea. Iar acum îl vrea pe el. Situația devine aparent ideală, mai ales când primește aprobarea so..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Pachet Vecini - Vol.1+2 Pachet Vecini - Vol.1+2
Nou 18+ -12 %
Autor: Pachete promo
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Hanna Lee este o tânără autoare contemporană care scrie literatură erotică și care a început să scrie pe platforma Wattpad. Operele ei au văzut lumina tiparului pentru prima dată prin intermediul editurii Stylished în primăvara anul..
69,00 Lei 78,00 Lei
Fără TVA:69,00 Lei
Autor: Pachete promo
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Hanna Lee este o tânără autoare contemporană care scrie literatură erotică și care a început să scrie pe platforma Wattpad.Operele ei au văzut lumina tiparului pentru prima dată prin intermediul editurii Stylished în primăvara anulu..
99,00 Lei 156,00 Lei
Fără TVA:99,00 Lei
Pachet Billionaires Pachet Billionaires
Bestseller 18+ -34 %
Autor: Pachete promo
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Seria „Billionaires” prezintă poveștile de dragoste a cinci prietene de suflet, a căror legătură este mai specială decât cea de sânge. Cinci femei independente care dețin conturi bancare surprinzător de mari, dar care preferă să ..
155,00 Lei 234,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Autor: Pachete promo
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Pachetul Hanna Lee conține cele 10 romane bestseller semnate Hanna Lee:Billionaires, Vol. 1, Lady S și bodyguardulBillionaires, Vol. 2, Lady D și hitman-ulBillionaires, Vol. 3, Lady A și profesorulBillionaires, Vol. 4, Lady C și str..
234,00 Lei 390,00 Lei
Fără TVA:234,00 Lei
Autor: Pachete promo
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Pachetul INTENS 2 este format din 3 romane piperate:Amantele trecutului, Vol. 2, Ultimul zbor - Alexandra GheorgheBillionaires, Vol.6, Ducele și jurnalista - Hanna LeeBătăile inimii mele frânte - Andrada Rezmuveș..
71,00 Lei 119,00 Lei
Fără TVA:71,00 Lei
Autor: Pachete promo
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Pachetul INTENS 4 este format din 6 romane piperate:Cocktail pentru Cristina - Daniela GrigoreBătăile inimii mele frânte - Andrada RezmuveșBillionaires, Vol. 6, Ducele și jurnalista - Hanna LeeBolnavi amândoi, Vol. 1, Amnezic - Flor..
97,00 Lei 241,00 Lei
Fără TVA:97,00 Lei
Autor: Pachete promo
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Pachetul „Seduce și iubește 2” este format din următoarele patru romane:Ducesa rebelă - Sara M. PachiaIubirea mi-a salvat viața, Vol. 2, Jurământ de sânge - Carolina HillsPravda, Vol. 2, Iubire interzisă - Silvia Rusen & Mirela ..
88,00 Lei 156,00 Lei
Fără TVA:88,00 Lei
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)