Meniu
COSUL TAU

Ivo Dima

Ivo Dima
Autor: Ivo Dima
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Olivia Ashford are tot ce își poate dori o fată, mai puțin atenția tatălui ei. Furia și durerea o împing să facă lucruri nebunești, de la sfidarea până la a avea sentimente interzise față de bărbatul care trebuie să o protejeze. ..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Ivo Dima
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Savannah și-a pierdut ambii părinți și a rămas cu doi frați enervanți și de care vrea să scape. A intrat la facultatea pe care și-a dorit-o, însă nu a crezut niciodată că o să cadă și în capcana lui Jaxon King. El profită de prima e..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Ivo Dima
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Eva Gray a crezut că viața ei e perfectă. Până când mama ei și-a părăsit familia fără nicio explicație si a lăsat o ură imensă în inima Evei. Ea s-a schimbat radical: dintr-o tânără sfioasă și inocentă, într-o femeie fără frică și c..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Ivo Dima
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Robin King și-a pus inima pe tava cardiologului Caleb King, care se întâmplă să fie și soțul ei. Dar de-a lungul căsniciei, Robin e dezamăgită de răceala care se instalează între ea și bărbatul pe care îl iubește, și încearcă să își..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Ivo Dima
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Ivy Scott a părăsit orașul în urmă cu șase ani, lăsând în urma ei un mare semn de întrebare și o familie uimită. Stabilită la Londra, în fruntea unei afaceri imense, crede că nimeni și nimic nu o mai poate răni. Asta până când un ac..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Rivali, Vol. 1, Rivalul perfect - Ivo Dima Rivali, Vol. 1, Rivalul perfect - Ivo Dima
18+ Lansare 1 Iunie Doar plata cu card
Autor: Ivo Dima
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Lydia Donovan a cunoscut suferința sub toate formele posibile, însă are o determinare și o voință de a lupta în continuare cu ceea ce îi este menit să o rănească. Cu părinți care au neglijat-o și i-au oferit cele mai dureroase ..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Rivali, Vol. 2, Suflete rivale - Ivo Dima Rivali, Vol. 2, Suflete rivale - Ivo Dima
18+ Doar plata cu card Lansare 8 Iunie
Autor: Ivo Dima
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Jackie Deverell a fost mereu considerată fetița lui tati, cea răsfățată și privilegiată. Toată viața ei a încercat să șteargă această etichetă și să-și câștige locul în inimile oamenilor cu personalitatea sa. Dar singura persoană pe..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Rivali, Vol. 3, Inimi rivale - Ivo Dima Rivali, Vol. 3, Inimi rivale - Ivo Dima
18+ Doar plata cu card Lansare 15 Iunie
Autor: Ivo Dima
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Încă de la prima întâlnire, Jackson Deverell a încercat să își ascundă sentimentele pentru ea și mereu a eșuat, reușind să se facă de râs. Certurile și tachinările constante îl aduc în punctul în care nu mai poate să nege ceea ce si..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Pachet Rivali - Ivo Dima Pachet Rivali - Ivo Dima
18+ Doar plata cu card Lansare 15 Iunie -19 %
Autor: Pachete promo
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Pachetul Rivali conține trilogia semnată Ivo Dima:Volumul 1 - Rivalul perfectVolumul 2 - Suflete rivaleVolumul 3 - Inimi rivale..
95,00 Lei 117,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Autor: Pachete promo
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Cu mii de aprecieri în online, fiind cea mai vizualizată carte, Iubiri de neuitat creează dependența de care nu vei mai putea scăpa. Una dintre cele mai delicioase povești de dragoste, unde eroticul iese triumfător la atac, iar emoț..
136,00 Lei 195,00 Lei
Fără TVA:136,00 Lei
Autor: Pachete promo
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Pachetul Interns 6 este format din 8 romane de dragoste:Ultimul amant, Vol. 1, Descătușarea trecutului - Viorica LupuCodul unui gentleman - Florea NiculinaPictează-mă în culori indiene, Vol. 1 - Dyana PislaruUltima zi - Helene N ..
156,00 Lei 321,00 Lei
Fără TVA:156,00 Lei
Autor: Pachete promo
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Pachetul ROMANCE 2 este format din patru romane de dragoste:Ultima zi - Helene N.Pictează-mă în culori indiene - Dyana PîslaruCodul unui gentleman - Florea NiculinaIubiri de neuitat, Vol.1, Jocul iubirii - Ivo Dima..
88,00 Lei 156,00 Lei
Fără TVA:88,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)