Meniu
COSUL TAU

Toate produsele

Toate produsele
Autor: Dakota Edits
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.O noapte, o casă, o grămadă de adolescenți şi un joc de „adevăr sau provocare", după toate aceste lucruri viața Penelopei se schimbă. La petrecerea organizată de verişorul ei, este obligată să joace şi să accepte provocarea lansată ..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Hanna Lee
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Cum evadezi din cotidianul de zi cu zi? O aventură! Unde? Într-un oraș străin! Cu cine? Cu una dintre cele mai bune prietene. Dar ce se întâmplă când în această rețetă magică se strecoară și un anumit bărbat ce va condimenta mai mul..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Liza Karan
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Când am fost întrebată, într-un interviu, cum aş descrie această carte, am spus că „Amalia” este, în primul rând, o călătorie iniţiatică. Întâlnindu-l pe Zain, un bărbat mai în vârstă, de cultură şi religie diferite de ale ei, eroin..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Şhhhh! Nu spune nimănui ce faci după ce închizi cartea…Nu alegem când şi de cine ne îndrăgostim, iar când o facem, iubim cu mâinile, cu ochii, cu atingerile. Iubim animalic, sau tandru, rapid, sau pe nemâncate, iubim gât, gânduri, p..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Aș putea să te urăsc în toate modurile posibile, și în toate limbile pământului mi-aș dori să-ți spun că tot ce simt pentru tine mă „distruge”. Aș da foc sentimentelor, se poate? Le-aș spulbera și aș ucide tot ce ai lăsat viu în cor..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Imaginează-ți că aceste cuvinte sunt ca o fantezie.Una satisfăcută, normal!Iar când citești cartea  pe care eu ți-am scris-o să-ți imaginezi că tu ești unul dintre personaje. Să știi că toate scenele sunt construite pentru..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: George Lazăr
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Schimbările climei și măsurile fără precedent ale americanilor, care au eliminat cu forța sursele de poluare, divid lumea. America, devenită ecologică, își păstrează bunăstarea în izolare față de restul lumii, dar președintele ei..
15,00 Lei 39,00 Lei
Fără TVA:15,00 Lei
Autor: Silvia Rusen
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Normalitatea din viața unei tinere de viță nobilă constă în baluri, dineuri și serate, dar Mara York nu este o fată obișnuită. Fiindu-i răpită șansa de a participa la Sezonul Londonez, unde fiecare tânără își găsește un soț, ea este..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Costea Rareș
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Când scriu... În general, mă aşez lângă inima mea în tăcere. Nu spun nimic, doar scot un creion şi o foaie de hârtie pe care încep să scriu despre epigramele care mi-au făcut răni de neînlocuit. Cu siguranţă multe cuvinte, ..
15,00 Lei 39,00 Lei
Fără TVA:15,00 Lei
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Nesfârșite metamorfoze ale iubirii           Câte feluri are dragostea?, ne putem întreba, pe bună dreptate, atunci când ne desfătăm citind poezie erotică. De zeci de ori mai ..
15,00 Lei 39,00 Lei
Fără TVA:15,00 Lei
Autor: Ayleen Mark
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Ea e o brunetă focoasă, cu ochii verzi și un corp demențial.El, un bărbat chipeș cu un caracter puternic și voință de fier.Skyler Mitchelle e un Agent special de top al F.B.I.-ului ce ajunge în România sub acoperire, într-o misiu..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.April este genul de fată retrasă şi introvertită. Viața nu s-a arătat prea miloasă față de ea, aşa că a supus-o la tot felul de provocări menite să-i dea putere. Studentă la psihologie, uită de principalele teorii ale vieții şi ale ..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Arta de a trăi frumos - Ani Cășărică Arta de a trăi frumos - Ani Cășărică
Inspirat din realitate
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.„Arta de a trăi frumos” își propune să indice modul adecvat în care omul trebuie să gândească, precum și imaginile benefice care trebuie cultivate cu perseverență în minte, pentru a crea și transforma cu adevărat propriul destin. To..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Așii de inimă, Vol. 3, Asul de treflă - Stanciu Crina Așii de inimă, Vol. 3, Asul de treflă - Stanciu Crina
18+ Lansat în 25 Mai
Autor: Stanciu Crina
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei. După o descoperire copleşitoare care îl poate implica pe tatăl lui Lukas Halstein ca fiind vinovat pentru soarta tatălui lui Rosemary Arrington, Lukas o lasă singură pe aceasta pentru a afla adevărul, sperând din adâncul sufle..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Olivia Rue nu-și mai găsea deloc fericirea în orașul natal. Mica ei lume se spărsese în sute de cioburi, exact ca un pahar de cristal izbit de podea. Nimeni nu o mai angaja în Crail din cauza trecutului ei tumultuos și toată lumea o..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.„Sentimentele nu pot fi reprimate. Poți trăi doar sub iluzia creată din devotament pentru prietenie, dar, atunci când iubirea îşi face cuib în sufletul sfâșiat, nicio putere nu poate stinge focul născut din dragoste.Lupta pentru f..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Hanna Lee
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Recenzie BOOKNATION Când am primit seria Billionaires de Hanna Lee, nu știam la ce să mă aștept. Genul romance nu a mai fost între preferințele mele literare din anii adolescenței,  erotic ..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Hanna Lee
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Când trecutul nu mai contează, prezentul te omoară, iar viitorul nu e scris încă.„— [...] Eu vreau altceva."  — M-ai făcut cu adevărat curios. Spune-mi. [...]  — Caut un bărbat care să mă facă să am măcar un orgasm.”Colin ..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Hanna Lee
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Prima iubire nu se uită niciodată. Al treilea volum „Billionaires” o aduce în prim–plan pe Amber, cea care a plecat de jos, în timp, devenind proprietara unui laț de restaurante foarte renumite. Pentru a-și proteja fiica d..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Hanna Lee
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Iubirea apare când nici nu te aștepți.Cea de-al patrulea volum prezintă povestea lui Cate, o femeie puternică, bogată și sexy, dar cu o latură perversă și, câteodată, prea aventuroasă. Nu crede în dragose, decât în sex. Urăște publi..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Hanna Lee
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Când fugi mai tare, atunci te prinde dragostea.Romanul cu numărul cinci este despre romantica Tara, frumoasa actriță care mereu a visat că își va găsi alesul inimii, mai ales acum, când cele patru prietene ale ei, surorile de sufet,..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Hanna Lee
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Cartea bonus a poveștilor Billionaires îl prezintă încă din primul capitol pe Ducele Santiago Juan de Calabria și latura ascunsă a acestuia. Preferințele lui de a domina, jocurile, elementele BDSM preferate de acest bărbat puternic ..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Amnezié - Pierdere totală sau parțială a memoriei.Amnezia poate apărea și în cazul persoanelor îndrăgostite. De regulă, când sufletele pereche se ciocnesc, explozia produsă duce spre această afecțiune pe termen nelimitat, de cele..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Lorena Lenn
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.„Când Trecutul Revine” este o carte ce te va ține cu sufletul la gură, prin înlănțuirea de scene dinamice, dar care, printre rânduri, îți sugerează puterea dragostei de a schimba lucrurile și lumea.Dar oare… dragostea este suficient..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.O poveste de dragoste interzisă și judecată de societate.Chloe Lewis e elevă în ultimul an de liceu, cu un potențial uriaș de a reuși să ajungă la una dintre cele mai bune universități din țară, dar care ar face orice să se poată în..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Ella Sorani
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Christa, victima unei confuzii, este răpită și dusă la moșia lui Goian, unde reușește să-și lase amprenta asupra inimii nevindecate a tânărului boier. Cu ani în urmă, el își pierduse soția și copilul, devenind reticent la a-și refac..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Cristina este o tânără naivă care ne relatează un segment decisiv din viața sa. După cinci ani de relație cu Alex, iubitul bădăran, aceasta se îndrăgostește, sau mai bine spus, se lasă îndrăgostită de un barman modest pe nume Dani. ..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Oare mai există un gentleman în ziua de azi? Un bărbat care știe cum să se comporte, când să-și ceară scuze, cum să abordeze o persoană pentru prima dată? Da, există, iar Eric Segal este exemplul perfect. Tânăr avocat și membru al s..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Lorena Lenn
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.Cassandra Daniels este o tânără avocată de succes, care și-a făcut un scop din punerea sub acuzare a grupării justițiare „Salvarea roșie”, condusă de cel căruia i se spune Liderul, un bărbat necunoscut și periculos.Totul se schimbă ..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Autor: Hanna Lee
Livrare gratuită prin Urgent Cargus la comenzile mai mari de 99 lei.„Nu îl văd zilnic, dar mi-aș dori să am ocazia. Nu mă satur să îl privesc, cu toate că el nici nu știe că exist.” Sunt gândurile ascunse ale Iuliei, o mămică proaspăt divorțată, care se confruntă cu greutățile perioadei alături de..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 207 (7 pagini)