Meniu
COSUL TAU

Dezvoltare personală

Cărți de dezvoltare personală.

Natura umană este făcută în așa fel încât să caute. Să caute ce nu are. De aceea alergăm după persoane care nu ne vor și după lucruri care nu ne trebuie. Secretul este să te oprești și să te uiți la persoanele care te doresc și la lucrurile pe care le deții.Renunță la a mai alerga! Renunță, ca să po..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Pachet Motivațional (8romane)
Inspirat din realitate -73 %
Autor: Pachete promo
Pachetul Motivațional este format din opt cărți de dezvoltare personala:1. Fă din viața ta o artă! Arta de a fi bine - Prof. Psih. Ani Cășărică2. Arhitectura sinelui - Prof. Psih. Ani Cășărică3. Arta de a trăi frumos - Prof. Psih. Ani Cășărică4. Iubita mea, hai să fim liberi (sexual) - Bogdan Petre5..
99,99 Lei 376,00 Lei
Fără TVA:99,99 Lei
IUBIREA. Miracolul din noi - Ani Cășărică IUBIREA. Miracolul din noi - Ani Cășărică
Inspirat din realitate -21 %
Iubirea, prin simplitatea și sinceritatea ei, nu cunoaste răul, este curată și limpede ca apa cristalină a unui lac pe care  niciun val sălbatic de răutate și viclenie nu o poate tulbura. Cel care iubește este cel mai mare învingător al tuturor timpurilor, el biruiește prin  zâmbet, bunăta..
37,00 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,00 Lei
Ca psiholog și psihoterapeut, punctul de plecare spre orice realizare, dincolo de cunoștințe și abilități, a fost propria mea stare…Pentru a oferi celorlalți, m-am străduit să-mi fiu chiar mie antrenor și profesor. Nu a fost mereu ușor, însă de fiecare dată cel mai bun terapeut al propriei persoane ..
19,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:19,99 Lei
„Fă din viața ta o artă! - Arta de a fi bine” este o carte unde vei găsi modalități de a-ți accesa nivelul  de conștiință, de a atrage și a menține starea de bine. Starea de bine reprezintă elementul cheie care stă la baza evoluției și dezvoltării personale, la baza evoluției umane din toa..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: Anna Tyboleyn
 „Tu ai fost prima bătaie a inimii mele îndrăgostite. Și ultima bătaie a inimii mele frânte.” Atunci când pictezi o femeie în ritmul alert al pasiunii, o încătușezi inevitabil cu dorințe interzise, iar Rayson Donowan a conștientizat acest lucru încă de când a încercat să o seducă pe t..
32,89 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:32,89 Lei
Gelozia - Adrian Niculescu Gelozia - Adrian Niculescu
Inspirat din realitate -42 %
Uneori extremele se atrag, dar de cele mai multe ori suntem guvernanți de un sentiment mai puternic decât rațiunea și ajungem la destinația finală în care distrugem o dragoste care ar putea înflori sub atingerea noastră. Tindem să credem că totul poate fi „reparat”, dar toate aceste lucruri se ..
27,29 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:27,29 Lei
Înșelatul - Adrian Niculescu Înșelatul - Adrian Niculescu
Inspirat din realitate -36 %
Un roman care vă oferă o imagine amplă a ecourilor suferinței, a traumei de după „el” și a acceptării realității dureroase, dar și a miilor de întrebări care se finalizează cu „De ce?”. Să înșeli înseamnă să trădezi persoana pe care o ai lângă tine, e mult a spune persoana iubită, pentru că atunci c..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Iubita mea, hai să fim liberi! (sexual) - Bogdan Petre Iubita mea, hai să fim liberi! (sexual) - Bogdan Petre
Inspirat din realitate -83 %
Autor: Bogdan Petre
Scrisă sub forma unei lungi scrisori a lui către ea, Iubita mea, hai să fim liberi! (sexual), reprezintă momentul în care bărbatul matur modern alege să nu-și (mai) înșele partenera, ci s-o facă să înțeleagă că cel mai bine pentru amândoi este să meargă înainte împreună, sinceri unul cu celălalt. O ..
7,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:7,99 Lei
Autor: Anna Tyboleyn
 „I-am numărat respirațiile și am înțeles că fericirea nu durează mult.” Din uitarea imposibilă se naște iubirea adevărată care va uni și cele mai sfâșiate suflete. Nu e facil să iubești de mii de ori aceeași persoană, de fiecare dată în moduri distincte, letal de dulce și de complica..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Sfârșitul înseamnă un nou început - Adrian Niculescu Sfârșitul înseamnă un nou început - Adrian Niculescu
Inspirat din realitate -83 %
Viața lui Adrian Niculescu este una sinuoasă, trecând de la o extremă la alta și, într-adevăr, multe dintre împrejurările prin care a trecut aduc cu infernul, poate nu prin gravitatea celor întâmplate, cât prin faptul că, la o vârstă adolescentină, a fost nevoit să ia decizii radicale.M-a impresiona..
7,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:7,99 Lei
Teama și timiditatea - Adrian Niculescu Teama și timiditatea - Adrian Niculescu
Inspirat din realitate -36 %
Romanul „Teama și Timiditatea, Hoții de oportunități” îți oferă lecții despre supraviețuire într-o societate meschină, incapabilă să perceapă rațiuni distincte. Veți învăța să asimilați curajul cu voința și să iertați acei oameni care nu realizează gravitatea cuvintelor aruncate la întâmplare. ..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Pachet Grosaru Pachet Grosaru
Inspirat din realitate -57 %
Pachetul „Grosaru” este format din cele două cărți BESTSELLER semnate Cristi Grosaru:Tu ai iubi un om ca tine? - Bestseller în România 2018, 2019, 2020.La răscruce de viață..
39,99 Lei 94,00 Lei
Fără TVA:39,99 Lei
Arta de a trăi frumos - Ani Cășărică Arta de a trăi frumos - Ani Cășărică
Inspirat din realitate -83 %
„Arta de a trăi frumos” își propune să indice modul adecvat în care omul trebuie să gândească, precum și imaginile benefice care trebuie cultivate cu perseverență în minte, pentru a crea și transforma cu adevărat propriul destin. Toate acestea pot deveni perfect posibile în virtutea faptului că omul..
7,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:7,99 Lei
Răsăritul de după apus mai mult decât ştiinţă şi mai mult decât literatură, este o mărturie despre suferinţă, o meditaţie asupra scandalului etern cu privire la faptul că o conştiinţă trebuie să simtă, să moară şi să renască. Adevărul este că uneori ai o singură opţiune: s..
14,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:14,99 Lei
La răscruce de viață - Cristi Grosaru La răscruce de viață - Cristi Grosaru
Inspirat din realitate -79 %
Autorul Bestsellerului 2018 de dezvoltare personală „Tu ai iubi un om ca tine?” ne încântă cu o nouă carte care ne va schimba percepția asupra vieții.„Nu te ascunde de adevărul tău interior. Nu te risipi încercând să fii om, așa cum vor alții să fii. Fii tu!”************— Tu să mergi unde te duce su..
9,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:9,99 Lei
Autor: Pachete promo
Pachetul „Iertarea se naște din iubire” cuprinde romanul „Drumul înapoi. Lasă-mă să-ți arăt calea.” – un roman despre vindecarea sinelui prin acceptarea durerii, plecării bărbatului care nu a fost asumat și care nu ți-a oferit ceea ce meritai cu adevărat: respectul lui. Este vorba despre etapele ..
49,99 Lei 141,00 Lei
Fără TVA:49,99 Lei
Pachet Inevitabil vei fi tu Pachet Inevitabil vei fi tu
Inspirat din realitate -59 %
Pachetul format din primele patru cărți de dezvoltare personală ale seriei „Inevitabil vei fi tu”, semnate Adrian Niculescu, este acum la un preț special.Să iubești un om defect pare a fi greu, dar să te iubești pe tine, parcă ți-e imposibil. Însă în Pachetul „Inevitabil vei fi tu” vei descoperi t..
77,99 Lei 188,00 Lei
Fără TVA:77,99 Lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)