Meniu
COSUL TAU

Acțiune

Romane de acțiune.

Autor: George Lazăr
Schimbările climei și măsurile fără precedent ale americanilor, care au eliminat cu forța sursele de poluare, divid lumea. America, devenită ecologică, își păstrează bunăstarea în izolare față de restul lumii, dar președintele ei are neapărat nevoie de un război ca să rămână la putere. Autarhia ..
4,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:4,99 Lei
Singurele refugii sunt sexul si un jurnal personal pe care-l tin pe un server securizat. Ucigas? Da. Tradator? Ma apropii cu pasi siguri. Iubit si amant? De cate ori am ocazia. Salvator? Habar n-am. Visez sa ma retrag, sa am o viata care sa-mi apartina? Mi-e frica de un raspuns. Dar poate aflam impr..
24,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:24,99 Lei
Autor: John DaSelva
Secțiunea Art Crime Team a FBI, în colaborare cu CIA, pregătește o descindere pe un iaht, la o licitație ilegală, pentru a captura o cantiate impresionantă de bijuterii furate.În același timp, doi hoți se pregătesc să fure, din același loc, celebrul diamant Beau Sancy și un pumnal cu diamante aparți..
14,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:14,99 Lei
Autor: John DaSelva
O urmărire a unuia dintre membrii care colectau taxa de protecție, de către un important membru ‘Ndrangheta,  se termină rău pentru un personaj care lucra pentru un celebru cartel, sud-american. Dar, pe lângă uciderea acestuia, se termină tragic și pentru o tânără care își urmărea soțul infidel..
19,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:19,99 Lei
Autor: George Lazăr
Vindecătorul este încă un roman care demonstrează preferința autorului pentru spațiul românesc și convingerea sa fermă că și între granițele lui se pot naște salvatori ai omenirii. George Lazăr este un autor curajos. El nu-și va trăda niciodată principiul de a scrie despre locuri familiare, pentru c..
7,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:7,99 Lei
Autor: George Lazăr
Culegerea de nuvele și povestiri de față explorează fațetele unor realități alternative. Cum ar arăta lumea Viitorul Mass Media dacă acest software, scris de programatori ieșeni, ar face imposibile secretele? Sau ce ar putea fruntașii comuniști dintr-o altă Românie să învețe De la..
14,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:14,99 Lei
Autor: John DaSelva
O descoperire geologică încurcată, un șef mafiot castrat de amanta lui, un mercenar din armata lui Megas Alexandros, un samurai al clanului Ōtomo, o poveste de dragoste între un model și un bodyguard și niște indivizi supărați, care planifică o lovitură asupra unui iaht care transporta diamante, par..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: John DaSelva
Volumul 2 al trilogiei continuă întâmplările neobișnuite. Apare un pistolar din vestul sălbatic în căutarea unei chinezoaice, care îi furase un obiect prețios. Apare și un detectiv particular, care pășește cu dreptul într-o intrigă ucigașă pe puntea unui pachebot renumit, iar operațiunea de capturar..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: John DaSelva
În ultimul volum al trilogiei, firul epic traversează întâmplări cu personaje vii sau moarte și se întoarce la începuturi. Laitmotivele trilogiei sunt aceleași: dragoste, luptă, sex și răzbunare, indiferent dacă este o epocă apusă, prezentă sau viitoare. Personajul principal se luptă cu samurai, cu ..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: John DaSelva
Pachetul „Cealaltă parte a monedei” este format din trei volume de acțiune semnate John Da Selva..
91,65 Lei 141,00 Lei
Fără TVA:91,65 Lei
Autor: John DaSelva
O evadare și un furt de diamante din timpul celui de-al doilea război mondial conduc la ridicarea unor imperii în lumea afacerilor licite, dar mai ales ilicite.Aveți în fața dumneavoastră un roman care se prezintă întreg, deși ar permite serializarea – veți parcurge trei aventuri ale unui personal, ..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Autor: John DaSelva
John DaSelva creează, prin personajul Blade Storm, un aventurier care are dorul românesc de a se întoarce acasă, un agent secret care nu schimbă taberele niciodată – și e „atât de românește” să rămâi singur, doar cu frații tăi de arme, împotriva unor forțe copleșitoare –, un bărbat care știe să trăi..
24,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:24,99 Lei
Autor: George Lazăr
Mai mult decât un thriller ce se citește cu sufletul la gură, „Îngerul păzitor” este o carte ambițioasă care surprinde prin profunzimea ideii principale: care este prețul vieții și mai ales cât de multe suntem dispuși să facem și cât de departe suntem dispuși să mergem pentru a supraviețui. Este..
23,49 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:23,49 Lei
Autor: John DaSelva
Credeți că e posibil ca o tânără să-și descopere tatăl în persoana unui bărbat pe care nu-l cunoscuse până în acel moment? Și el să devină tatăl ei după ce a văzut-o și-a discutat cu ea, întâlnind-o atunci pentru prima dată?„Nimeni nu scapă” e un thriller pe care îl citești cu sufletul la gură, acți..
32,89 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:32,89 Lei
Autor: George Lazăr
„Panglica timpului” este un roman retro ciberpunk, de călătorii în timp și de realități paralele. E scris nepretențios, pentru a fi ușor de citit, iar cei care l-au lecturat deja au recunoscut că nu l-au lăsat din mână până nu l-au terminat.Trei tineri studenți, aflați în vacanță, descoperă rest..
19,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:19,99 Lei
Autor: John DaSelva
Romanul „Răzbunarea” este un thriller plin de acțiune și suspans. Desfășurarea întâmplărilor continuă povestea captivantă a personajelor din primul volum, „Lovitura”. Apar personaje noi care intră cu capul înainte în afaceri extrem de periculoase și în intriga care se complică,  atât pentru vec..
37,59 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:37,59 Lei
Autor: George Lazăr
Pachetul „George Lazăr” este format din cinci romane de acțiune semnate George Lazăr:Vindecătorul universalAmerica OneÎngerul păzitorPanglica timpuluiZiditorii de biserici..
93,99 Lei 235,00 Lei
Fără TVA:93,99 Lei
Autor: John DaSelva
Pachetul „John Da Selva” este format din trei romane de acțiune:Furtuna, volumul 1Furtuna, volumul 2Lovitura..
70,49 Lei 141,00 Lei
Fără TVA:70,49 Lei
Autor: John DaSelva
Pachetul „John Da Selva” este format din trei romane de acțiune:Răzbunarea - continuarea romanului LovituraNimeni nu scapăRăsplata..
70,49 Lei 141,00 Lei
Fără TVA:70,49 Lei
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)