Sfârșitul înseamnă un nou început

Sfârșitul înseamnă un nou început

Sfârșitul înseamnă un nou început

  • Disponibilitate:În Stoc
  • Doar card:Da
  • 39,00lei

Cartea semnată Adrian Niculescu este disponibilă pentru precomandă.
Toate comenzile vor fi onorate la finalul lunii MAI 2019.

_____________________________________________

Viața lui Adrian Niculescu este una sinuoasă, trecând de la o extremă la alta și, într-adevăr, multe dintre împrejurările prin care a trecut aduc cu infernul, poate nu prin gravitatea celor întâmplate, cât prin faptul că, la o vârstă adolescentină, a fost nevoit să ia decizii radicale.

M-a impresionat că n-avea urmă de egoism în ceea ce-mi povestea și că în spatele unui băiețel costeliv și scund a stat atâta determinare în a-și salva familia! Niciodată n-a folosit pronumele posesiv îndreptat către sine „al meu/a mea”. Și-a sacrificat anii și sănătatea pentru familie și aici  este  un  paradox  cu care  Adrian uimește: toate acele poveri le vede astăzi ca pe niște experiențe binecuvântate.


„Dacă n-aș fi fost ACOLO, astăzi nu eram AICI!” – afirmație dureros de adevărată și, retoric, mă întreb: câți ar sacrifica anii tinereții pentru a munci zi lumină, câți ar fi renunțat la plăcerile și ispitele pe care România post-revoluționară le-a oferit la tot pasul?!


Adrian Niculescu a câștigat fiecare redută prin algoritmi judicioşi: trasarea clară a obiectivelor, îndeplinirea lor cu prețul umilinței, al muncii excesive și o dăruire nemărginită. Azi, oferă tuturor tot ce-a deprins din lecțiile aspre. Își pune sufletul pe tavă și servește, fără arginți, pe cei care doresc să se înfrupte din bogata sa experiență de viață.


Irina Amalia Băcăoanu

Informații suplimentare
Autor Adrian Niculescu
Editura: Stylished
ISBN: 978-606-9017-28-9
An apariție: 2019
Pagini: 288 + clapete
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Gen: Dezvoltare personală / Reality

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun