Meniu
COSUL TAU

Reality

Cărți inspirate din realitate.

Pachet Ultimul amant Pachet Ultimul amant
Inspirat din realitate -63 %
Autor: Viorica Lupu
În această noapte hai să lăsăm corpurile noastre să vorbească în liniștea mută dintre noi. M-ai învățat să iubesc prin minciuna ta, iar Pachetul „Ultimul Amant” vă atinge mințile printr-o relație interzisă care vă va oferi sărutări clandestine și dorințe încătușate, ce se vor concretiza mereu în..
34,99 Lei 94,00 Lei
Fără TVA:34,99 Lei
Sfârșitul înseamnă un nou început - Adrian Niculescu Sfârșitul înseamnă un nou început - Adrian Niculescu
Inspirat din realitate -47 %
Viața lui Adrian Niculescu este una sinuoasă, trecând de la o extremă la alta și, într-adevăr, multe dintre împrejurările prin care a trecut aduc cu infernul, poate nu prin gravitatea celor întâmplate, cât prin faptul că, la o vârstă adolescentină, a fost nevoit să ia decizii radicale.M-a impresiona..
24,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:24,99 Lei
Ultimul amant, Vol. 1, Descătușarea trecutului - Viorica Lupu Ultimul amant, Vol. 1, Descătușarea trecutului - Viorica Lupu
Inspirat din realitate -47 %
Autor: Viorica Lupu
Bazată pe o poveste reală, Ultimul Amant este o lectură captivantă, ce te va șoca prin întâmplările și marturisile personajelor.Ultimul Amant ascunde printre paginile sale, o poveste erotică a unei Cenușărese moderne, chinuită de alegerile pe care le-a făcut în trecut, dar pe care în prezent dore..
24,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:24,99 Lei
Ultimul amant, Vol. 2, Ultima aventură - Viorica Lupu Ultimul amant, Vol. 2, Ultima aventură - Viorica Lupu
Inspirat din realitate -47 %
Autor: Viorica Lupu
Căsătoria este un pas important în viață, iar dacă este făcut în tinerețe, adesea se destramă în timp. Este și cazul lui Anabella, care s-a măritat cu Jacob încă de tânără. Iar acum că vor divorța are un singur scop: vrea să-și îndeplinească toate dorințele erotice ascunse. Tânăr, atrăgător și ..
24,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:24,99 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)