Furtuna, Vol. 1 - John DaSelva

Furtuna, Vol. 1 - John DaSelva

Furtuna, Vol. 1 - John DaSelva

  • Disponibilitate:În Stoc
  • 39,00lei

O evadare și un furt de diamante din timpul celui de-al doilea război mondial conduc la ridicarea unor imperii în lumea afacerilor licite, dar mai ales ilicite.

Aveți în fața dumneavoastră un roman care se prezintă întreg, deși ar permite serializarea – veți parcurge trei aventuri ale unui personal, Blade Storm, le nom de guerre al unui brăbat român impozant prin fizic, de temut prin inteligență practică, invincibil prin abilitățile și cunoștințele sale marțiale – în clasica unealtă de marketing, trilogia.
„Maestrului Dezastrului”, Blade Storm, vă va purta din Extremul Orient în Americi, cu un centru imaginar - și moral, îndrăznesc să spun – aflat în cealaltă emisferă, aici, în România.
„Ușile a două Mercedesuri se deschiseră și din fiecare mașină coborâră câte trei japonezi. Erau tineri, puternici, probabil foarte bine pregătiți fizic și psihic și arborau o alură de siguranță și putere. Costumele le veneau ca turnate, iar cămășile albe, imaculate, erau încheiate până la ultimul nasture.
Se aliniară lângă mașinile din care coborâseră.
Pare o declarație de război, se gândi Kennedy, în timp ce cobora scările flancate de ulii din lemn de tec, cu aripile deschise și ochi răutăcioși, după ce ieșise de dupa ușile mari ale vilei, pe care le lăsase deschise larg.
Propriile gorile umpleau vila și ocupaseră și intrarea principală, fiecare afișând câte o pușcă de calibru mare, asezonată cu un rânjet pe care, la înghesuială, îl puteai numi zâmbet și care îți tăia pofta de mâncare, garantat 100%, pe toată săptămâna.”                                                                 

RĂSFOIEȘTE

_______________________

Dacă ești un împătimit al cititului, alătură-te și tu grupului nostru de Facebook, Editura STYLISHED.

Toate promoțiile STYLISHED sunt postate exlusiv în acest grup:

– Concursuri;

– Pachete promoționale;

– Cupoane de reducere

În plus, vei putea interacționa direct cu toți autorii publicați de Editura STYLISHED.


Editura STYLISHED
(Stylished Books)
Înscrie-te în grup

Concursuri / Promoții / Cupoane

Informații suplimentare
Autor: John DaSelva
Editura: Stylished
ISBN: 978-606-9017-08-1
An apariție: 2019
Pagini: 352 (copertă cu clapete)
Dimensiuni: 13 x 20cm
Gen: Comando
Greutate: 310 grame

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun