Meniu
COSUL TAU

Intrusul dintre noi - Lexi B. Newman

Intrusul dintre noi - Lexi B. Newman
Intrusul dintre noi - Lexi B. Newman
Intrusul dintre noi - Lexi B. Newman
-57 %
Intrusul dintre noi - Lexi B. Newman
Intrusul dintre noi - Lexi B. Newman
Intrusul dintre noi - Lexi B. Newman
Intrusul dintre noi - Lexi B. Newman
19,99 Lei
47,00 Lei
Fără TVA: 19,99 Lei
  • Stoc: ÎN STOC
  • ISBN: 978-606-9092-39-2
  • Model: 00000307


Ce se întâmplă când relația pe care o considerai perfectă începe să se prăbușească? Pleci. 

Asta a făcut și Matthew Scott. După ce a întors spatele primei sale iubiri, acesta s-a refugiat în celălalt capăt al țării și în visul de a deveni doctor chirurg, sperând ca asta îi va fi suficient pentru a o uita pe Madeline – frumoasa mulatră cu care a avut o relație specială de mai bine de șapte ani. Dar, după patru ani în care a făcut tot posibilul să stea departe de orice i-ar fi amintit de ea, acesta se simte nevoit să se întoarcă în orașul natal pentru a participa la petrecerea de deschidere a hotelului prietenului său, Liam, cu toate că e conștient de riscurile la care se supune.

Însă nu se aștepta nici pe departe ca revederea cu Madeline să-i întoarcă din nou, lumea cu susul în jos. Tânăra femeie de doar douăzeci și șase de ani, despre care obișnuia să știe totul, s-a transformat peste noapte, dintr-o proaspăt absolventă la arte și ospătăriță la un restaurant local, în imaginea celei mai mari firme de creme naturiste din Sacramento, condusă de Dylan Harrison – un adevărat mogul și savant, cu care Madeline are o legătură specială.

Atât Matthew, cât și ea, își dau seama din prima clipă că încă au sentimente unul față de celălalt și, deși atracția dintre ei este mai mult decât evidentă, niciunul nu e pregătit pentru a face primul pas pe drumul iertării. 

Tensiunea și neîncrederea își fac loc în viața lor, alimentate fiind de prezența impunătoare a lui Dylan, care nu e deloc pregătit să creadă că tot efortul pe care l-a depus în privința frumoasei birasiale a fost în van. Ruptura dintre Matt și Maddy i-a oferit ocazia potrivită să se strecoare în viața lor, dar ce vor face aceștia când Dylan refuză cu insistență să mai plece?

Dar când se va dovedi, într-un final, că are o legătură cu despărțirea lor?Pentru a răsfoi accesați Google Play de mai jos:
acum pe Google Play
Informații suplimentare
Autor: Lexi B. Newman
Editura: STYLISHED
ISBN: 978-606-9092-39-2
An apariție: 2020
Pagini: 496
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Gen: Romance 18+
Greutate: 400g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
LIVRARE RAPIDĂ

în 24 - 48 de ore

PLĂTEȘTI RAMBURS

sau on-line cu card bancar

URMĂRIRE COLET

Curier Urgent Cargus