Meniu
COSUL TAU

Înșelatul - Adrian Niculescu

Înșelatul - Adrian Niculescu
Înșelatul - Adrian Niculescu
Înșelatul - Adrian Niculescu
Inspirat din realitate -36 %
Înșelatul - Adrian Niculescu
Înșelatul - Adrian Niculescu
Înșelatul - Adrian Niculescu
Înșelatul - Adrian Niculescu
29,99 Lei
47,00 Lei
Fără TVA: 29,99 Lei
  • Stoc: ÎN STOC
  • ISBN: 978-606-9092-23-1
  • Model: 00000295


Un roman care vă oferă o imagine amplă a ecourilor suferinței, a traumei de după „el” și a acceptării realității dureroase, dar și a miilor de întrebări care se finalizează cu „De ce?”. Să înșeli înseamnă să trădezi persoana pe care o ai lângă tine, e mult a spune persoana iubită, pentru că atunci când iubești, nu rănești. Iubirea nu doare, ea doar se simte, iar când alegi pe altcineva, înseamnă că ceea ce ai deja, nu-ți mai este predestinat.

Ești pregătit să ții piept realității? 

„Tu trebuie să fii puternic și vei depăși orice obstacol, așa cum am făcut-o și eu.”

Totul e dezolant în momentul în care persoana pe care o iubeai, căreia i-ai încredințat tot ceea ce reprezentai ca ființă, cea căreia i-ai oferit ultima ta speranță pe care i-ai pus-o în propriile palme, căreia i-ai povestit în fiecare zi despre fricile tale, împărțind fericirea în doi, nu a făcut altceva decât să te rănească prin alegerile ei nedemne de curaj. Și totuși, ai fost înșelat, iar tot ceea ce poți simți e nostalgia amintirilor care s-au blocat în nucleul rațiunii, lăsându-ți sentimentele să te conducă într-o prăpastie învăluită de incertitudini.

„Am o viziune clară asupra oricărei probleme prin care treci și dacă vei avea încredere în mine, nu o să regreți.” 

Uneori te trezești în fața inevitabilului prea tardiv să îți dai seama că te implicai într-o relație în care erai nevoit să lupți pentru doi, și totuși, nu e facil să accepți că el a fost un rău necesar în viața ta, că ți-a răpit încrederea, dar ți-a oferit în schimb, libertatea de a nu-ți pierde timpul. 

Trebuie să conștientizezi că la răsturnarea verbului „a înșela” nu stă nicidecum verbul „a greși”, iar oricât de teamă ți-ar fi să iubești din nou, oferă-ți această șansă. O meriți! 

„Se va distruge singur și nimic nu va mai conta. Și pentru ce? Pentru amintirea unei persoane care până la urmă și-a continuat viața?”


Informații suplimentare
Autor: Adrian Niculescu
Seria: Inevitabil vei fi tu
Editura: Stylished
ISBN: 978-606-9092-23-1
An apariție: 2020
Pagini: 144
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Gen: Inspirat din realitate
Greutate: 250g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
LIVRARE RAPIDĂ

în 24 - 48 de ore

PLĂTEȘTI RAMBURS

sau on-line cu card bancar

URMĂRIRE COLET

Curier Urgent Cargus