Meniu
COSUL TAU

Karamel - Lexi B. Newman

Karamel - Lexi B. Newman
Karamel - Lexi B. Newman
Karamel - Lexi B. Newman
-36 %
Karamel - Lexi B. Newman
Karamel - Lexi B. Newman
Karamel - Lexi B. Newman
Karamel - Lexi B. Newman
29,99 Lei
47,00 Lei
Fără TVA: 29,99 Lei
  • Stoc: ÎN STOC
  • ISBN: 978-606-9017-37-1
  • Model: 00000172


Povestea îl are în prim plan pe agentul James Day, aflat la un pas să-și piardă insigna din cauza unei misiuni eșuate, care s-a soldat cu moartea unor colegi de breaslă. Astfel, acesta ajunge să fie transferat în Detroit, la secția de poliție condusă de North – singura persoană care poate face față comportamentului vulcanic al lui James, cât și plăcerii sale de a nu se supune regulilor.

Astfel, datorită eșecului, i se încredințează acestuia o nouă misiune menită să-i îndrepte cariera, aceea de a o scoate pe Katherine Kenda din centrul de corecție în care e închisă și de a obține informațiile vitale pe care aceasta le deține în legătură cu luptele de stradă de la periferia orașului.

Deși agentul Day nu e deloc încântat de asta, o ia în custodie pe adolescenta de șaptesprezece ani, rebelă peste măsură și cu un simț dezvoltat în a intra în probleme, care reușește să-l șocheze din prima clipă. Atracția pe care o simte față de ea e palpabilă și dificil de stăpânit, cu toate că încearcă din răsputeri să o ignore și, totodată, să rămână axat pe misiunea pe care o are. James refuză cu încăpățânare să creadă că o adolescentă problematică îi poate suci mințile așa cum n-a mai făcut-o nicio femeie din viața lui.

În schimb, Kitty – așa cum ajunge el să o alinte – e exact cum James nu se aștepta. Are un trecut tumultos, presărat cu momente dificile și dureroase, un trecut pe care încearcă din greu să îl țină secret în fața agentului Day. Crescută de un tată vitreg agresiv și o mamă nepăsătoare, aceasta a fost nevoită să se descurce de una singură încă de la o vârstă fragedă și, deși instinctul de conservare o face să acționeze impulsiv și să nu se încreadă în cel însărcinat cu supravegherea și monitorizarea permanentă a ei, Kitty ajunge să aibă sentimente pentru James, sentimente care la un moment dat o fac să lase garda jos și să-i permită agentului să pătrundă în mintea ei.

Agentul Day descoperă atât povestea din spatele comportamentului ascuțit al adolescentei cu un caracter mai tăios decât a mai întâlnit vreodată, cât și informațiile pe care acesta le căuta, despre bărbatul care a luat sub aripa lui protectoare încă din momentul în care Kitty a ajuns pe străzi la doar cincisprezece ani și care a transformat-o într-o mașinărie de luptă. Totodată, se îndrăgostește atât de tare de aroma de caramel care predomină în jurul ei, încât James nu mai ține cont de cariera lui și de tot ce a învățat și ajunge să facă orice ca să o protejeze pe aceasta de propriu-i trecut.

„Dragostea noastră e ca furtuna care ne paşte. Cu descărcări electrice, furioasă şi ameninţătoare, care o să ne consume până la epuizare şi care o să spele totul, în special trecutul.”

Pentru a răsfoi accesați Google Play de mai jos:

acum pe Google Play
Informații suplimentare
Autor: Lexi B. Newman
Editura: STYLISHED
ISBN: 978-606-9017-37-1
An apariție: 2019
Pagini: 400
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Gen: Romance 18+
Greutate: 310g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
LIVRARE RAPIDĂ

în 24 - 48 de ore

PLĂTEȘTI RAMBURS

sau on-line cu card bancar

URMĂRIRE COLET

Curier Urgent Cargus