Cart

Stylishedbooks.ro este proprietatea SC STYLISHED THE MAGAZINE SRL cu sediul social în Timișoara, Str. Anghel Saligny, nr.12. Date de identificare fiscală: J35/3344/2016, CUI RO36836318, e-mail: office@stylishedbooks.ro. Conţinutul site-ului www.bookleta.ro, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice şi alte elemente similare), este proprietatea STYLISHED THE MAGAZINE SRL şi, după caz, a altor persoane. Folosirea conţinutului fără acordul STYLISHED THE MAGAZINE SRL sau al proprietarilor de drept este interzisă şi se pedepseşte conform legilor în vigoare.
Înainte de utilizarea acestui site trebuie să fiți de acord cu termenii și condițiile de utilizare expuse mai jos. Continuarea utilizării site-ului presupune că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos.

Informațiile publicate pe www.stylishedbooks.ro vă sunt puse la dispoziție cu bună credință, din surse pe care noi le considerăm de încredere. Nu garantăm că informațiile sunt exacte sau complete. STYLISHED THE MAGAZINE SRL şi furnizorii sau partenerii săi nu pot fi traşi la răspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării site-ului şi a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilităţii utilizării acestora. Nu garantăm că funcţionarea site-ului va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, că utilizarea site-lui este lipsită de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor), că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi la zi (inclusiv disponibilitatea cărţilor şi altor produse prezentate în site).

Informaţiile personale despre clienți, vizitatori sau membrii înscriși ai www.stylishedbooks.ro pot fi folosite de STYLISHED THE MAGAZINE SRL doar în scopul comercializării produselor oferite spre vânzare prin intermediul site-ului www.stylishedbooks.ro. Aceste date pot fi folosite pentru: procesarea comenzilor sau a cererilor dvs., pentru a face oferte de produse, pentru facturare sau pentru realizarea unor studii de marketing.
Prin abonarea la newsletter-ele periodice se consideră că utilizatorul este de acord cu primirea de emailuri periodice cu informații diverse din partea firmei noastre.

STYLISHED THE MAGAZINE SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site, acestea fiind puse la dispoziţia noastră de către furnizori. Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ. Culorile, modelele sau aspectul produselor livrate pot fi diferite faţă de aceste imagini. Produsele care prezintă defecte vor fi schimbate în măsura stocului disponibil. În ipoteza în care clientul nu confirmă modificările aduse la cunoștinţă, acestuia i se vor returna sumele deja încasate (în cazul în care comanda iniţială a fost deja plătită) sau comanda va fi anulată. Orice reclamație privind starea produselor livrate clienților va fi adusă la cunoștința noastră în maximum 24 de ore de la primirea acestora, telefonic sau prin e-mail la office@stylishedbooks.ro, urmând sa fie soluționată.

În timpul utilizării site-ului şi a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, vă angajaţi să respectaţi legile în vigoare şi să nu desfăşuraţi activităţi de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcţionare a site-ului sau securitatea informaţiilor. Vă angajaţi să nu modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, afişaţi, publicaţi, reproduceţi, creaţi, produse derivate sau să vindeţi orice fel de informaţii sau servicii obţinute prin intermediul site-ului. Vă angajaţi să suportaţi orice costuri adiţionale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice şi de servicii internet – sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizată a contului utilizat pentru tranzacţii sau achiziţii prin intremediul acestui site.

STYLISHED THE MAGAZINE SRL îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile de faţă, fără notificare prealabilă. Modificările vor fi afişate pe această pagină şi vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului după efectuarea oricăror modificări înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.

Pentru produsele aflate în stoc, livrarea se va face prin Urgent Cargus și Prioripost. Între înregistrarea comenzii și preluarea acesteia de către curier exista un interval cuprins între 12 și 48 de ore. Orice întârziere suplimentară va fi comunicată clientului.

În conformitate cu OUG nr 34/2014, cumpărătorii stylishedbooks.ro au dreptul să returneze bunurile achiziționate în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv. În acest caz cumpărătorul va trimite prin curier rapid bunurile. Plata returului se va face ramburs cu condiția verificării pachetului la destinație. Toate costurile de retur vor fi suportate de cumpărător.
Perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a bunurilor comandate sau a ultimului bun dintr-o comandă – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat.
În acest cazul în care Clientul/Cumpărătorul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit bunul sau bunurile respective. Vânzătorul va returna exact suma ce a fost efectiv achitată de client la data achiziționării, mai putin pretul transportului(12 lei urban, 20 lei rural) dat fiind faptul că în site-ul stylishedbooks.ro dinamica prețului produselor este influențată de politicile de reduceri, oferte, promoții și discounturi.

CONDIȚII GENERALE DE RETUR:
Atât persoanele fizice cât și cele juridice pot returna produse achiziționate de pe stylishedbooks.ro.
Poate fi returnat orice produs achiziționat de pe stylishedbooks.ro ce conține defect de fabricație, în termen de 30 de zile de la data livrării.
Toate produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite. Nu acceptăm produsele care au fost deteriorate de către cumpărător după achiziție: urme de uzură sau folosire, zgărieturi, ciobituri, îndoituri, teșituri, lovituri; de asemenea, nu sunt acceptate produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile și dovada plății (chitanță, factură, extras de bancă). Dacă produsele livrate au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea din urmă.

Aveți vreo întrebare? Vă rugăm nu ezitați în a ne contacta.

Dorești să ne transmiți ceva?

Loading...