Meniu
COSUL TAU

Adrian Niculescu

Gelozia - Adrian Niculescu Gelozia - Adrian Niculescu
Inspirat din realitate -42 %
Uneori extremele se atrag, dar de cele mai multe ori suntem guvernanți de un sentiment mai puternic decât rațiunea și ajungem la destinația finală în care distrugem o dragoste care ar putea înflori sub atingerea noastră. Tindem să credem că totul poate fi „reparat”, dar toate aceste lucruri se ..
27,29 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:27,29 Lei
Înșelatul - Adrian Niculescu Înșelatul - Adrian Niculescu
Inspirat din realitate -36 %
Un roman care vă oferă o imagine amplă a ecourilor suferinței, a traumei de după „el” și a acceptării realității dureroase, dar și a miilor de întrebări care se finalizează cu „De ce?”. Să înșeli înseamnă să trădezi persoana pe care o ai lângă tine, e mult a spune persoana iubită, pentru că atunci c..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Sfârșitul înseamnă un nou început - Adrian Niculescu Sfârșitul înseamnă un nou început - Adrian Niculescu
Inspirat din realitate -83 %
Viața lui Adrian Niculescu este una sinuoasă, trecând de la o extremă la alta și, într-adevăr, multe dintre împrejurările prin care a trecut aduc cu infernul, poate nu prin gravitatea celor întâmplate, cât prin faptul că, la o vârstă adolescentină, a fost nevoit să ia decizii radicale.M-a impresiona..
7,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:7,99 Lei
Teama și timiditatea - Adrian Niculescu Teama și timiditatea - Adrian Niculescu
Inspirat din realitate -36 %
Romanul „Teama și Timiditatea, Hoții de oportunități” îți oferă lecții despre supraviețuire într-o societate meschină, incapabilă să perceapă rațiuni distincte. Veți învăța să asimilați curajul cu voința și să iertați acei oameni care nu realizează gravitatea cuvintelor aruncate la întâmplare. ..
29,99 Lei 47,00 Lei
Fără TVA:29,99 Lei
Pachet Inevitabil vei fi tu Pachet Inevitabil vei fi tu
Inspirat din realitate -59 %
Pachetul format din primele patru cărți de dezvoltare personală ale seriei „Inevitabil vei fi tu”, semnate Adrian Niculescu, este acum la un preț special.Să iubești un om defect pare a fi greu, dar să te iubești pe tine, parcă ți-e imposibil. Însă în Pachetul „Inevitabil vei fi tu” vei descoperi t..
77,99 Lei 188,00 Lei
Fără TVA:77,99 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)