Pasiuni electrizante, Vol. 1, Electrizant - Joanna

Pasiuni electrizante, Vol. 1, Electrizant - Joanna

Pasiuni electrizante, Vol. 1, Electrizant - Joanna

  • Disponibilitate:PRECOMANDĂ
  • Doar card:Da
  • 39,00lei

Roman disponibil la precomandă. Comenzile achitate cu cardul vor fi onorate în a doua jumătate a lunii septembrie.

 
În vara dinaintea facultății Anna avea stabilite clar prioritățile, asta până să-l întâlnească pe Jayden. Lumea ei este dată peste cap din cauza bărbatului care o atrage și în același timp o respinge. Anna este vulnerabilă și asta o face ținta perfectă a lui Jayden. Totul devine un roller coaster al greșelilor, al pasiunii și al sentimentelor din care niciunul nu mai poate scăpa. Totul condimentat de curse, război și frământări...


Ea i-a întins o aripă de înger să-l scoată din întunericul  trecutului. El a luptat să-i demonstreze că nu e prea târziu pentru ei. 
Totul mă consumă şi o privesc cu toată iubirea şi tot dorul pe care le port în suflet. Ea e nemişcată şi emoţia mă copleşește, fiindcă nu ştiu exact ce gândeşte. Nu aş putea suporta încă o respingere din partea ei, nu acum. Sunt nerăbdător s-o ating, dar frica mă paralizează. Îmi zâmbeşte şi îi zâmbesc la rândul meu uşurat. Acesta este semnul pe care-l aşteptam ca să mă apropii. Atingerea buzelor ei suave îmi face inima să-mi bată mai tare. Numele ei de alint atârnă pe buzele mele şi pare a se topi în eternitate. (Jayden)


Căldura trupului său pătrunde în fiecare por al meu, iar privirea lui nu mă părăseşte nicio clipă. Încerc să rămân pasivă, dar inima mi-a căzut pradă acelor ochi pătrunzători şi gura mi-e uscată ca şi cum aş avea buzele de nisip. Îmi ling nervoasă conturul gurii încercând să atenuez senzaţia arzătoare. (Anna)


Nu vreau să stric vraja ce ne înconjoară, dar nici nu vreau s-o presez. O las cu gândurile ei, deşi e învăluită total la fel ca şi mine de armonia dintre noi, de legătura indestructibilă care există atunci când ne lăsăm trupurile să preia controlul. Ele găsesc tot timpul calea spre inimile noastre. (Jayden)

Informații suplimentare
Autor: Joanna
Editura: Stylished
ISBN: 978-606-9017-65-4
An apariție: 2019
Pagini: 256 (copertă cu clapete)
Gen: Romance / erotic
Cadou: Semn de carte
Greutate: 230 grame

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun