Vulturul Ediția 1

Vulturul Ediția 1

Vulturul Ediția 1

  • Disponibilitate:În Stoc
  • 24,90lei

Revistă literară multigen și culturală, Vulturul propune un concept modern de interacțiune între scriitori și cititori. Versiunea online, disponibilă pe www.eaglemagazine.eu, propune povestiri, poezie, recenzii și cronici și articole specifice, iar versiunea tipărită completează conținutul online cu texte inedite, bandă desenată și un catalog de lectură, într-o prezentare grafică de excepție.

Versiunea online poate fi accesată la www.eaglemagazine.eu

 

Primul număr al revistei Vulturul, cu apariție trimestrială, este ilustrat de graficianul Ionuț Bănuță și conține texte inedite din zona SF, Fantasy, Suspans, Social Fiction, Poezie, exegeză și BD.

Numărul 1 este susținut de nume cunoscute ale genurilor: Silvia Buzori, George Cornilă, Silviu Genescu, Eugen Lenghel, Liviu Surugiu, Cristian M. Teodorescu, Dănuț Ungureanu, alături de Ovidiu Oana-Pârâu, John DaSelva și Suzana Tănase.

Invitatul special al ediției este scriitorul britanic Ian Watson, laureal BSFA.

Articolele și eseurile sunt publicate sub semnătura lui Mircea Opriță, Liviu Surugiu, Cristian Tamaș.

Maestrul SF-ului mondial, H.G. Wells, este prezent cu un eseu apărut inițial în anul 1906 și pentru prima dată tradus în românește, care a marcat imaginația copiilor începutului de secol XX.

Editorialul aparține coordonatorului revistei, Mugur Cornilă.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Etichete: Revista Vulturul